Dega med deg i plånboken.

2011-09-11 @ 19:26:53
Det där var en konstig titel.

Idag har jag bara chillat och friskat upp mig. Skulle egentligen träffa en kompis, men kände att jag behövde bli frisk först också eftersom jag ska jobba nästa vecka. Vill helst inte vara hemma då och missa dagar då jag kan tjäna pengar.
Glott på några avsnitt av Stargate SG-1, spelat lite The Sims 3 och senare nu på kvällen så installerade jag - äntligen - Dragon Age: Origins på min spelmaskin. Men jag behöver en mus till min laptop innan jag kan spela det, för det funkar inte med min lilla pad.

Imorgon skall jag tillbaka till butiken på Hantverkargatan för tjejen som egentligen skulle börja jobba igen nu efter att ha varit sjuk, har behövt åka in till sjukhuset igen. Så jag är fast med stofilen i, förmodligen, en hel vecka till. Hoppas hoppas hoppas på att han bara jobbar från 10-15, som han faktiskt har kontrakt på. Förra veckan tvingades jag ju plågas med honom från 9-18. Imorgon skall jag ta med mig massa gamla Illustrerad Vetenskap. Kanske ta med mig Game of Thrones också. Vad som helst, bara jag slipper sitta där och bara stirra på väggen.

Lycka till Lina.

Kommentarer
Postat av: SANNA

Hej tjejen! :)

Vad händer hos dig?Kram

2011-09-12 @ 13:51:09     URL: http://sannaakarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0