Tio i tolv.

2011-06-28 @ 23:54:02
Här sitter jag i mitt mörka rum och klockan närmar sig tolv. Den är tio i tolv för att vara exakt. Utanför leker vinden med trädet på gården. Och här sitter jag och betalar mina räkningar. Klockan är tio i tolv.

Min kära vän Pao har lagt upp bilder från midsommar på sin facebook så dem hade jag tänkt sno här nån dag (höhö) och sedan visa dem för er som inte känner Pao och har sett dessa bilder. Vi flummade ju i Leksand.

Tidigare ikväll satt vi och tittade på mums-mums-Måns Zelmerlöv (han gjorde ett bra jobb) i soffan och sen hade jag och Pao hyrt Tamara Drew. Den var okej, ett bra tidsfördriv.

Men nu ska jag sova. Jag bjuder på den här bilden på mums-mums-Måns. Kom på att jag och Pao sett honom i verkligheten, han var ju på GAMEX förra hösten och spexade runt. Han är lika snygg i verkligheten.


If that makes you crazy.

2011-06-27 @ 22:21:58
Hallojsan svejsan igen bloggen!
Jag är tillbaka från Leksand och här kommer helgens uppdatering i punktform. Tyvärr har jag inga bilder att dela med mig av men det får funka så länge. Kamerans laddare har försvunnit så jag har ej kunnat ladda den, och därmed har jag inte kunnat ta några bilder alls på ett bra tag.

Fredag
  • Pao har följt med oss upp till Dalarna för att fira midsommar. Skojs! Hon tar alla bilder.
  • Vi åker till min faster och grillar och käkar gott kött. Men tyvärr hade mina föräldrar köpt BBQ marinad till köttet så jag vill spy. Åt knappt en köttbit under hela helgen, så synd!
  • Efter middagen åker vi ner till Gropen och firar midsommar - i spöregn! Det var inte kul, vi hade inte paraplyer så det räckte till hela vårt gäng så jag blev dygnsur innan jag fick låna en regnkappa tillslut.
  • Efter Gropen sticker vi till typ det enda cafét i Leksand och fikar.
  • Efter det så sticker vi till en utsiktsplats med vy över fin-fina Siljan.
Lördag
  • I lördags regnade det igen. Trist.
  • Stack in till Lager 70 i Insjön men hittade ingenting. Vi gick sedan runt i 4 st butiker utan att jag kom ut med något. EN SHOCK!
  • Vi väntade in släkten som kom och åt middag hos oss, grillade - återigen det där förbannade BBQ köttet.
  • Vi spelade kubb, ojsan svejsan va min släkt är bra på det alltså. Dem är dopade.
  • Vi chillade sedan inne i huset och glodde på nån Bond film.
Söndag
  • Shopping, shopping, shopping. Vi stack till Lager 157 i Sågmyra och där hittade jag massa saker. Två t-shirts, ett linne, en ubermysig rutig skjorta på herravdelningen och en lång, blommig klänning - SURPRISE - vilket shockade typ alla. Men den var jätteskön att ha på sig och var fin på.
  • Vi stack hem senare mot kvällen. Vi fikar alltid hemma hos farfar innan vi drar neråt, för farfar är gammal. Det där lät flummigt.
  • När vi kommer hem så glor jag och Alex på två Stargate SG-1 avsnitt.
Måndag
  • När jag vaknar upp så hittar jag Alex i soffan. Han kunde inte sova så vi glodde på ännu ett avsnitt av Stargate SG-1.
  • Jobb. Fick lov att gå till jobbet (tar väl typ 30 minuter) för mitt åkkort gått ut. Måste skaffa det dära sommarlovskortet.
  • Så står man där på jobbet och bara är. Det var sjukt trist, men mycket kunder inne så tiden gjort fortare än förväntat.
  • Efter jobbet går jag och mamma in till stan för att hitta en ny hårfärg till mitt hår. Ska bli ljusare!
  • Har nu burit min nya hårfärg i kanske 10 minuter. Den är betydligt ljusare än vanligt, men fortfarande inte den där underbara silverblonda hårfärgen som Daenerys Targaryen har.
  • Ska glo på det sprillans nya avsnittet av True Blood nu!

Nej, nu sticker vi!

2011-06-23 @ 19:09:32
Ska käka lite middag sen blir det att åka upp till Leksand! Vi syns på söndag eller måndag.

Flum.

2011-06-23 @ 18:31:22
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Ajuste...

2011-06-23 @ 17:42:41
... apropå min header. Jag är inte rödhårig längre, ska jag byta header då? Gillar ju iochförsig det där science fiction ljuset jag lyckats få fram i headern nu, men den är inte uppdaterad på månader.

Att byta, eller inte byta? Share with me your opinion on the matter!

Få mer läsare, mmyes?

2011-06-23 @ 17:39:37
Det regnar in mer och mer läsare varje dag här på min blogg, don't know why or who you are - tell meh!

Men jag registrerade mig själv nyss på bloggriket i hopp om att få mer läsare. Jag måste ju ha något intressant att dela med mig av eftersom jag inte längre har 3 läsare om dagen, utan betyyyydligt mycket mer.

Men flummeliflumm, gå in på bloggriket du också och registrera din blogg om du vill ha mer läsare!

http://bloggriket.se/

There's a place called home.

2011-06-23 @ 17:14:21
Som alla midsommarhelger så spenderar jag den uppe i Leksand med släkten. Huset vi äger i Leksand är ett andra hem under sommaren så man kan säga att jag åker hem ikväll. Så det betyder att det inte blir någon uppdatering under helgen. Men här kommer lite mysig musik att lyssna på under dessa hemska regniga dagar!


Chace.

2011-06-22 @ 17:31:36
För mycket fritid, jag vet. Men jag kom på att Chace Crawford inte fått nån attention i denna kategori, så voila!




Onsdag.

2011-06-22 @ 17:21:52
  • Kollat på lite Stargate SG-1 från säsong 6 med brorsan min.
  • Åt pizza till lunch.
  • Spelat The Sims 3 sedan klockan 3.
  • Kikat in lite på Prologue.
  • Halvsovit i soffan.

Mysiga dagar med inget att göra.

Bjuder på den här bilden som Pao tagit av mig och Fredderiet.


To-do.

2011-06-21 @ 11:32:10
  • Idag ska jag och brorsan kolla på Stargate SG-1 igen som igår. Fast igår blev det inget för Alex blev en liten grinig unge.
  • Pao kommer hit för vi ska titta på Trassel!
  • Ska kanske smyga mig ner till Fältöversten och smyga mig in på rean.
  • Äta Cup of Noodles.

Det är så skönt att ha "lov".

Titta vad jag hittat.

2011-06-21 @ 11:22:35
Efter att jag och Pao varit iväg och hyrt lite flummiga filmer som Trassel, Paranormal Activity 2 och Sex and the City 2, så hittar man helt plötsligt detta...





Name? Noah Mills.

...
...
...
Jag har för mycket fritid.

Jag älskar...

2011-06-20 @ 12:11:41
... att sätta punkter i titlarna på mina inlägg.

I helgen så jobbade jag, gick runt väldigt mycket och igår var jag och mamma och såg Water for Elephants. Betyg? Meh. 2/5. Det var ett bra tidsfördriv med Reese och Robert hade ingen kemi alls, så det förstörde mycket. Sen är inte Robert Pattinson en bra skådis. OMYGODGASPWHATDIDSHESAY?!???!??!?!?!!?!??! That's right: dåålig skådis. Han passar bättre som Edward, men annars: Meh.

Att göra idag:

  • Vänta tills Alex ätit upp sin lunch.
  • Kolla på Stargate SG-1 säsong 6.
  • Spela lite The Sims 3.
  • Käka lite nudlar på kopp. Mums!
  • Kanske kika in på Prologue.
  • Kolla på det nya (och sista) avsnittet av Game of Thrones (säsong 1). Jag kommer typ dö fram tills dess att de börjar visa säsong 2. Jag älskar Game of Thrones!
Min dag är det där. Hehe.

Tors dag.

2011-06-17 @ 12:15:33
Jag vet att det är Fredag idag men jag tänker snacka lite random crap nu en stund om torsdagar.

Torsdag är döpt efter den nordiska (!) guden Tor. Enligt galna kristna människor så vakar ängeln Castiel över dem som föds på Torsdagar.
Både jag och min bror är födda på Torsdagar. Hur random crapigt är inte det?

Apropå Tor...


Jag ska se den idag igen med Pao. Det blir min tredje gång, och jag skäms över mig själv för det. BARA TRE GÅNGER. Nej fy skäms.

Prisa Gud, skatteåterbäringen är här!

2011-06-17 @ 12:06:06
Eller vad han nu säger i Robin Hood. Shopping galna jag fick tillbaka skatt som de snott från mig. Skatt, det låter som en skatt av guld! Det var det också. Efter att ha spenderat 1/4 av det jag fick tillbaka på blandade saker under en veckas tid så inser jag nu att jag måste sluta shoppa loss, och stoppa mig själv.

Det kommer bli svårt.

Lite update och sådant.

2011-06-15 @ 22:31:48
Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering de senaste två veckorna. Har varit upptagen med annat och inte hunnit blogga. Sen så tog dem ju min skoldator ifrån mig i tisdags (WOHOOOOOOOOOO!) så har inte haft någon egen dator att leka med, och brorsan lät mig inte leka med stora datorn. Trist.

Men jag visste sedan innan att min student present skulle bli min egna dator. Min pappa försökte tvinga på mig en Mac dator men fyfan vad jag avskyr Mac. Skitdator är vad dem är, tycker jag. Vi har ju haft Mac salar i skolan och vi föredrog att använda våra skitdatorer (Lenovo) istället. Det säger mycket.
Så i onsdags i förra veckan så stack jag och pappa iväg till Webhallen på Sveavägen och fick sjukt bra hjälp med att hitta en speldator till mig. Jag ville ju kunna spela spel som Dragon Age och Mass Effect på datorn, så ett sjukt bra grafikkort var ett måste.

Min pappa köpte en ASUS dator till mig. Tack pappa! För mer info om min superduperfina dator som ser ut som ett ubergrymtrymdskepp så kan ni kika in här. Grafiken är gryyyyyyyyyyyyyyyyyyyym. ÄLSKA!

I måndags var jag och såg Kung Fu Panda 2 med Pao
, jag behöver ju se den för att kunna få mina 2400 poäng sedan i slutet av bio festivalen. Den sög. Riktigt fjantig, kan förstå varför det är en barnfilm.

Idag såg jag X-Men: First Class med Pao, Alex och Fredrik. Den var helt okej, han som spelar Erik var supercharmig och James McAvoy är alltid mysig.

Nu ska jag baka chokladmuffins som mamma ska bjuda på jobbet imorgon. Vet inte varför egentligen men jag tycker om att baka.

NTI lärarnas hyllning till oss

2011-06-15 @ 22:08:47
Det här kokade lärarna på NTI ihop till oss elever som en hyllning för de tre åren vi varit där. Fan va vi garvade, och det är fortfarande roligt.


11 Juni - mottagning.

2011-06-15 @ 22:05:27
På lördagen så hade jag och min kusin Fredrik vår gemensamma mottagning, även fast Freddan gick ut den första juni. Men här kommer iallafall lite bilder från den...














































10 Juni - FRIHET!

2011-06-15 @ 13:46:16
I fredags förra veckan så tog jag äntligen studenten från NTI-gymnasiet. Och som man längtat. Här kommer lite bilder från den underbara dagen! Bilderna är hämtade från min egna och kompisars facebook.





























































































M3B - bästa klassen.

A sneakie peakie.

2011-06-14 @ 00:24:32
Är inte motiverad just nu att bildbomba min blogg med bilder från min student (i fredags) och mottagningen (i lördags). Så det blir lite redigerade bilder så länge från i Onsdags i förra veckan då jag gick runt i MIN skog i Hagaparken och fotade. Och en bild på mig som Pao fotade och sen lite muffins bilder. Enjoy!
















Lily Dayne

2011-06-02 @ 21:18:57
Jag nördar mig på kvällarna med att spela på en privatserver vid namn Prologue. Min karaktär heter Andarana för tillfället (för hon har inget minne av sitt tidigare liv) men heter egentligen Lily Dayne. Jag hade lite tråkigt idag på dagen så jag manipulerade ihop en redan fantastisk bild och förvandlade om kvinnan till min inre bild av Lily.

Som ni ser nedan har jag gjort lite förändringar, mestadels med ansiktet. Innan såg hon så trött och tråkig ut, nu ser hon mystiskt vacker ut tycker jag!

Copyright till originalbilden tillhör Larry Elmore.

Don't Explain

2011-06-02 @ 13:07:22
Igår kväll var jag, min mamma och brorsan min på Cirkus och såg The Umbilical Brothers show "Don't Explain". Dem är så galet roliga och det ska jag visa i några klipp här nedan. Dem är mimare som gör ljudeffekter. Hur galet låter inte det egentligen?




Onsdag - jag älskade min praktikplats.

2011-06-02 @ 12:39:28
Igår onsdag så var det min sista dag på praktiken på SFs inköpsavdelning (eftersom dem tar låååång helg). Jag fick läsa två manus (Story/Teller och The Lowenfish Party), det första manuset var helt klart det bästa (paranoid inception liknande film) och den andra var en typisk high school film (fast med bra casting).
Jag hade köpt två kanellängder till dem som tack för att jag fått varit där, och jag fick en slags goodiebag som tack för att jag varit där och hjälpt dem i fem veckors tid. Det var sorgligt att lämna dem, jag älskade verkligen min praktikplats. Jätte trevliga människor och jag fick ju göra det jag älskar mest - läsa manus. Jag skulle iallafall lämna in mitt CV igen så de kunde skicka vidare det till en annan tjej, så jag hamnar i deras (typ) databas. Kanske (kaaaanske) man får jobb i höst. Det vore ju lätt bäst.

Och vad låg i min goodiebag? JAG SKA VISA! Älskar, älskar, älskar min goodiebag.





  • Sherlock Holmes (tv-serie) på DVD
  • The Walking Dead (tv-serie) på DVD
  • Sagan om Ringen trilogin på Blu-ray (WOOOOOOOOOOOOT!)
  • He's just not that into you (film) på Blu-ray
  • Paranormal Activity (film) på Blu-ray
  • Sex and the City (film) på Blu-ray
  • 6 stycken biobiljetter
Jag älskar SF.

RSS 2.0