2010-2011 - Black is the new black

2010-10-26 @ 21:01:09
För cirka en timme sedan så beställde jag hem ett par nya svarta kontaktlinser från D7.se. Jag har beställt från de förut, men då var det röda kontaktlinser inför New Moon premiären. Eftersom att linserna räcker i ett år så trodde jag att jag aldrig skulle använda de igen - men oj vad jag hade fel. Hade de inför vampyrfilmen jag och mina vänner spelade in förra året, hade dem när jag ville skrämma folk, hade dem under twilight fan eventet, hade de vid Eclipse midnattsvisningen. Jag hade faktiskt använding för dem och tänk bara vad jag kan göra med svarta som inte sticker ut så mycket. Man ser ju väldigt själlös ut, något jag siktar på. Ska ha dem nu till helgen när det firas Halloween, sen ska jag också ha dem under Alla helgonas helgen och under inspelningen av vår nya vampyrfilm.

De röda sticker verkligen ut.




Och för endast 349 kr så är det ett kap!

Vampyrfreaket i mig lever än

2010-10-26 @ 20:52:15
Häromdagen så vampyriserade jag mig själv med hjälp av photoshop och picnik. Jag äääälskar resultatet, mina ögon ser lockande ut med lila skuggor under och mörkt runt omkring. Blev nöjd med ögonen också!


Djurgården i mitt hjärta

2010-10-26 @ 18:24:06

Random bilder tagen under dagen!

A big part of me just skipped a beat.

2010-10-25 @ 18:36:41

Det har nog märkts vid det här laget att jag är helt tagen av den här killen.


We had a good run.

2010-10-24 @ 20:06:51
Mina kära-kära skinn kängor från Vagabond har nu - efter 3 år tillsammans - beslutat att gå sönder. Utanpå är de lika snygga som första gången jag köpte dem, men invändigt har de gått sönder totalt och det skulle kosta galet mycket att laga dem.
Men jag ska inte gråta, det finns ju fortfarande snygga skor ute i butikerna. Som dessa nedan från Din Sko. Det är inte äkta skinn som jag egentligen är ute efter men jag har inte råd att betala nästan 1000 kr för ett par snygga skor i liknande modell. Dessa kostar 399:- och blir något jag får kolla in på fredag när jag får in studiebidraget.


In my happy place

2010-10-23 @ 23:20:34

Copyright tillhör mig och får ej användas utan min tillåtelse.

Fanart av både mig och underbara Alicexz. [Breaking Dawn]

2010-10-23 @ 22:08:48

Den första är då gjord av mig. Jag älskar verkligen deras ögon på den här bilden, speciellt glöden i Edward's ögon. Men varför ser de så sjuka ut? Jo, Stephenie Meyer skrev alltid att vampyrerna hade mörklila skuggor under deras ögon. Så jag tänkte verkligen fullfölja det och göra dem super lila. Men jag tycker verkligen att de ser ut som vampyrer i bilden så jag är nöjd.

Bilden under är gjord av underbara Alicexz på deviantart.


Mysig musik på en härlig lördagskväll.

2010-10-23 @ 21:55:51

 


Den vackraste mannen på jorden.

2010-10-22 @ 17:18:15
Upptäckte honom för bara någon dag sedan och jag är helt fast. Kan stirra på honom 24/7. Han heter Jon Kortajarena, finns ett inlägg längre ner om honom också.




































Tisdag och Fredag i bilder.

2010-10-22 @ 16:56:10

Tisdag

Fredag


Tuffa leggings

2010-10-20 @ 18:00:47

Dessa snyggingar hittar man hos Ellos.se för 149 kr.

The worst day since yesterday

2010-10-20 @ 15:58:37
Bilden som finnes nedan är inte målad av mig, ville säga det först. Men jag är modellen i porträttet och tänkte lägga upp bilden nu när jag själv inte har så mycket att uppdatera.


The Worst day since yesterday by =mary-chan on deviantART

Wake me up when September ends

2010-10-20 @ 15:53:41

Ännu en höstbild jag tagit, finns även att favorisera på deviantart.

Jon Kortajarena

2010-10-20 @ 13:36:45
Jag smälter varje gång jag ser denna kille i H&Ms reklamer på TV och på hemsidan.
(Sen ser han ut som MIN ideala Edward, hjälper också att han är lite lik Robert.)

Humma-yumma!

Jon Kortajarena Redruello är född 1985 i Spanien (det trodde jag verkligen inte).


Random crap.

2010-10-19 @ 20:52:57
Det här passar verkligen in på den kategorin!

Skriv ditt namn normalt: Carolina
Skriv ditt namn med ett finger: carolina
Skriv ditt namn och blunda: carilins
Skriv ditt namn med armbågen: dxcarolina
Skriv ditt namn med hakan: cxdartfdoloikjmnasw
...Skriv ditt namn med näsan: dq49hqw

Det där var roligt, till och med min bror skrattade åt mig när jag gjorde detta.




Sugen på en ny jacka.

2010-10-19 @ 20:48:10
Nu är jag trött på min Koola Anna jacka och min svarta kappa jag ägt i ett år. Jag är sugen på något militärgrönt, gärna något varmt! Och det har jag sett på Lindex. Ska kanske skaffa mig den som finnes nedan.

Finns hos Lindex för 799 kr.

Fodrad parkas med dekorativa sömmar och frillkanter fram samt bak. Huva med dragsko och dragkedja samt knäppning fram. Brösfickor med lock och knapp samt fake sidfickor. Puffärm med frillkant och bred resårkant vid ärmslut. Avskuren i midjan med band att knyta fram. Figursydd upptill och vid nertill.

Senaste uppdatering - 6 dagar sen.

2010-10-19 @ 20:42:23
Ojsan svejsan, vad har hänt med tiden? Kändes som att jag uppdaterade min kära blogg igår.
Idag filmade vi in en liten konstig film i Rönninge (ligger ute i ho-ho, alltså nowhere) där Emilia och Andrea bor. Skit mysigt hus de har alltså! Men jag skulle aldrig kunna tänka mig att bo utanför Stockholms innerstad. Jag älskar att jag har bara 10 minuters gångavstånd till Stureplan och stan. Jätte mysigt att gå hem i Stockholms mörker när man varit på bio!

Om en vecka får jag äntligen min lön så jag kan shoppa! Känns som att jag går runt i samma kläder hela tiden. Fast nu när jag varit sjuk så har jag för det mesta klätt mig super casual Bella Swan stil som jag kallar det i skolan för jag inte orkat med snygga kläder. Jag kommer få en mega shock nog när jag får mitt lönebesked för jag jobbade typ bara 2 lördagar i September och då får jag endast 1300 kr - vilket är lite pengar om jag gemför med det jag fick i somras. Då jobbade jag ju också mer, men jag vill helst inte se någon skillnad på lönebesked! Jag kommer sakna att få in 5000 kr. Fast visst, jag får ju också studiebidrag på ynka 1050 kr. (Jag låter som en bortskämd unge nu.)

Nu ska jag glo snabbt på ett How I Met Your Mother avsnitt innan Desperate Housewives börjar!

Vad läser jag just nu?

2010-10-12 @ 20:33:16

TWILIGHT!
Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag läste den underbara boken. Det var juldagen år 2007 och jag fick äntligen läsa början på Bella och Edwards omöjliga kärlek (hade läst New Moon först ju i mitten av året). Jag kommer fortfarande ihåg känslan, den där underbara Twilight känslan som många bokfans fick innan filmen förstörde allt. Jag kommer ihåg låten jag lyssnade på konstant också: When you were young av The Killers. Texten kanske inte passar in med melodin och känslan passar in perfekt enligt mig iallafall.

Jag är för tillfället på Kapitel 13! Och vad händer då? Jo, Edward visar sig för Bella i solljuset och han glittrar tyvärr.


Erik Hassle är kärlek.

2010-10-12 @ 20:12:16
Den här killen behöver mer kärlek i Sverige. De flesta vet inte ens vem killen är och han är ju svensk! Fy skäms på Sverige. Han är killen bakom hitlåten "Hurtful" som alla hört - det vet jag. Men ingen visste vem killen med den underbart mjuka rösten var. Sök på Erik Hassle på Spotify så vet ni nog att ni hört honom innan.
Sen är han ju så galet söt också! Han är nästan identisk med min kusin Fredrik, fast min kusin är inte söt enligt mig (vi är ju släkt, kallar honom för min syster/bror). Det är lite roligt för småtjejer brukar kolla efter min kusin och peka på stan. Det har nog att göra med att han är väldigt lik Erik. Det enda han saknar är Eriks underbara hår.

Erik överst, Fredrik nedan.

Fredrik gillar det inte när jag säger att han är lik Erik, han skulle nog mörda mig om han visste att jag gjorde ett blogginlägg om just han och Erik. He he.


Överst är Eriks nya singel "Taken (Still in my blood)" - JAG ÄLSKAR DEN!

Nedan gör Erik och Ellie Goulding en cover på Robyns låt "Be Mine."


Helg - sjuk.

2010-10-11 @ 19:23:33
Anledningen till att det inte bloggades något.

Imorgon är jag ledig från skolan så då ska jag på bio med Pao (Pauline) och Pim (Mimmie) (har inte träffat Pim på ett år!) och se Toy Story 3 med engelskt tal i 3D. Ska bli kul! Vi ska fika och så innan på nåt av stockholms mysiga caféen. Innan det ska jag äta lunch med mamma ute på en pizzeria eller något. Imorgon blir helt enkelt en väldigt mysig dag. Och TV-kvällen är ju magisk med Desperate Housewives och Cougar Town. Love, love, love.

Jag bjuder på den här läskiga bilden av mig i somras.


Har aldrig hänt förut.

2010-10-08 @ 16:51:22
Idag vaknade jag upp med en jätte mörk sjukling röst och det sved som f- i halsen. Jag kunde inte äta frukost pga att strupen inte lät mig. Jag kunde heller inte dricka kaffe för det var för mycket press på halsen också. Så min mamma gjorde i ordning varm mjölk med honung i. Det funkade att dricka och jag kände direkt att min hals mådde bättre. När jag kom till skolan gjorde det heller inte ont att prata så det var skönt. Till lunch åt jag fiskgratäng så fisken fick jag lov att mala ner till små små bitar.

Idag hade vi prov i Projekt och Företagande. För allra första gången så svarade jag på varenda fråga på ett prov. Det har aldrig hänt förut! Det gick galet bra enligt mig men man vet aldrig med en lärare som min. Det kändes iallafall bra för mig som skrev provet.

Så nu sitter jag och dricker min andra Yoggi för dagen. Yoghurt hjälper alltid min hals när den bestämt sig för att göra uppror. Ska kolla på det nya avsnittet av Vampire Diaries, sen så spelar jag väl lite The Sims 3. Tack och lov för laptops - då kan man ju ligga ner i soffan och spela!

Blir nog inget mer bloggande idag pga min sjukdom. Är så pepp att jobba imorgon... not.

Söta Renesmee.

2010-10-07 @ 20:36:43

Det är ju bekräftat att Mackenzie Foy kommer spela underbara Nessie i Breaking Dawn: Part 2. Jag tycker hon alltid passat perfekt, även fast hon är 9 år gammal. Hennes röst är ju så urgullig också!

Ny header!

2010-10-07 @ 14:20:53
Gillade verkligen inte den förra.



Så jag bytte!


80-tals festen ju.

2010-10-07 @ 13:53:20
Jag kom ju på att jag kunde vara klädd som mig själv fast 80-tals inspirerat (Madonna liknande). Här nedan kommer bilder från Kathy's 18 års fest (bilderna är SNODDA från mina vänners album på facebook...)



Mina vänner syns i bilden.



Jag chillar!



Yodie (Yoda) och Kalle chillar!



Jag, Emilia och Andrea!



Yoda och jag är ganska lika på den här bilden!



I'm planning something...



Jag och födelsedagsbarnet!



Födelsedagsbarnet igen - Kathy! :)



Björn var utklädd till Rick Astley.



Kathy börjar öppna vår present!



Innehållet! Vi köpte 10 stycken lådor med två mindre lådor i sig. Vi la sen små saker i nästan varje låda, som armband vi gjort själva och sen små, små suddigums hjärtan! Den riktiga presenten dock var ett presentkort på en spabehandling - Chokladinpackning och Aromabad.



Vi som gav presenten (fast Kalle och Yoda är inte med i bilden.)



Är flummig. Drack bara 3,5or så man blev inte full!

Sen avslutar jag med en rolig bild!


Höst, höst, höst.

2010-10-06 @ 14:27:40

Copyright tillhör mig och bara mig. Får ej användas utan min tillåtelse.

Dags för en 3 timmars lektion.

2010-10-06 @ 14:07:22
Med en lärare som ingen lyssnar på och vi gör nada under hans lektion.

Jag ska dock försöka spela The Sims 3 på datorn. Om det inte funkar så tar jag igen mig på alla Glee avsnitt jag missat (2 stycken xD). Efter det så redigerar jag väl bilder eller något. Kanske kolla på kläder på internet.

Dumma, dumma tonårshy.

2010-10-05 @ 18:20:44

Jag har, som många andra tonåringar, hemsk hemsk och dum dum tonårshy. Finnar kan hoppa upp i mitt ansikte utan att jag vet varför. Jag försöker hålla mig borta från chips, choklad och annat gott skit.
Sen tar jag hand om mitt ansikte, mer än vad de flesta gör skulle jag nog tro. De produkter som finns ovan är de jag använder dagligen på mitt ansikte.

1. Foaming Face Wash från Demons & Angels. Den använder jag alltid först eftersom den tar bort smuts och orenheter, den kan jag till exempel använda för att ta bort smink. Den funkar galant.
2. Grease Lightning från Lush. En fantastisk produkt! Det är en gel som man duttar på sina finnar eller orenheter och de försvinner fortare än vanliga produkter som sägs göra samma saker. Den har jag bara haft sen i augusti, men jag rekommenderar den starkt!
3. A-creme från en hälsokost affär. Min mamma köpte den till mig för några sedan. Det är min dagliga dos av fuktcreme.
4. Aroma Cleanse från Decleor. Hudvårs experterna på Elisabeth skolan rekommenderade den till mig då den rengör på djupet och ger en fräschare look. Den funkar verkligen, även fast jag bara använt den i två veckor. Jag ser mycket piggare ut på något sätt och min hud ser ren ut.
5. Visibly Clear 2 in 1 - wash and mask - från Neutrogena. Kan användas som ansikts tvätt som renar på djupet eller som en mask som tar hand om orenheter. Den är helt okej, jag får dock inte så snabba resultat som jag helst vill ha.
6. Visibly Clear Blackhead Eliminating Scrub från Neutrogena. Jag har inte pormaskar som produkten anses ta bort men den funkar bra som scrub när jag inte har några fula, äckliga finnar på ansiktet.

Är det någon som kan rekommendera några andra produkter som verkligen funkar och håller orenheterna borta? Är så trött på att vakna upp med finnar varje dag.

Outfit

2010-10-05 @ 15:55:43

Kofta - H&M
Klänning - Indiska
Skärp - Second Hand
Strumpbyxor - Indiska
Skor - Vagabond



Natur, natur, natur.

2010-10-05 @ 15:47:56

Min populäraste naturbild på DeviantArt.

Vilka kommer till Science fiction mässan i Stockholm?

2010-10-05 @ 15:32:58

Jag ser fram emot att se Joe Flanigan - han var ju ubersnygg i Stargate Atlantis!

Skinnhandskar, give.

2010-10-05 @ 15:27:27

Dessa fina handskar hittar man hos Lindex för 299 kr.

Ser bloggen konstig ut?

2010-10-02 @ 09:45:26
För mig gör den det. När jag till och med skriver in bloggadressen så kommer bloggen inte upp. Står att det är något fel. Till och med i min mobiltelefon.
Sen är det något med headern, profilbilden och bakgrunden. Ska försöka fixa det!

Uppdatering åter igen.

2010-10-02 @ 09:40:13
Nej, jag har inte dött. Har bara inte orkat skriva på bloggen i några dagar här.
I måndags var jag ju på den dära porrengöringen på Elisabethskolan på Söder. Det gick jätte bra och min hy ser betydligt bättre och fräschare ut!
Resten av veckan har jag inte gjort något specifikt, bara kommit hem trött och inte orkat slå upp datorn. Sitter till och med på min pappas laptop nu.

Ikväll ska jag på Kathys 18 års fest där hon har temat 80-tal (den dumma ungen xD). Jag avskyr 80-tals mode men jag har nog fixat ihop en ganska klockren outfit. Ett vitt linne under en svart, spets, volang kjol som går upp till midjan. Strumpbyxorna är midnattsblåa och jag har ett par svarta, basic skor till det. Runt halsen hänger det massa kedjor och några kors (som Madonna brukade ha det). Jag har sedan en kort, svart jacka med muddar och sen kommer jag självklart ha våfflat hår!

Jag är också jätte glad för i tisdags så fick jag reda på att jag endast har 3 körlektioner kvar. Jag kunde fått körkortet i somras men det var faktiskt mitt sista sommarlov och vem orkar gå upp tidigt varje dag eller stressa varenda dag för man vet att man har en körlektion tidigt på morgonen eller mitt på dagen? Jag orkade iaf inte det. Men aja, jag får iaf köra runt min New Moon bil!

RSS 2.0