Så såg jag ögonen.

2010-07-30 @ 12:37:18
Jag har skrivit om detta förut, men jag upprepar mig själv: Jag tycker inte att ögonen ser bra ut i New Moon och Eclipse. De ser för starka ut, människorna i deras omgivning hade genast förstått att något var fel med dem.

Så här hade jag tråkigt på jobbet (inga kunder inne alls) och skapade en liten bild med min egen ögon stock.


Dagens aktiviteter

2010-07-28 @ 14:34:08

I dagens Aftonbladet (28/7-10) så hittade jag ett recept på jordnötskakor. Det verkar hur lätt som helst ju, så det ska jag nog baka idag! Jag kommer bli så tjock. Jag är ju ett bakmonster (jag bakar konstant och är faktiskt hyfsat bra på det, folk tycker jag ska bli bagare eller något liknande).

Min pappa är hemma nu, men bara under dagen för han skulle jobba. Men sedan åker han upp till Dalarna och så får jag familjefritt igen. Skoj!

Jag fick hem mina varor igår! T-shirten från D7 kom faktiskt i brevlådan konstigt nog. Medans den lilla cd-skivan behövde jag hämta ut på närmaste ICA. Det var väl lite onödigt, men aja.

På repeat denna vackra, mörka dag har jag låten My love av Sia från Eclipse soundtracket. Fixade den till min mobil igår också. Har märkt att min röst passar perfekt till den låten, jag kan ju till exempel sjunga Angels av Within Temptation (Sharon sjunger ju den med så ljus röst). Kanske spelar in mig själv när jag sjunger den.

Jobbar just nu, men slutar om 1 ½ timme!

Rensade upp 14GB från min laptop igår. Men...
Fick lov att föra över det igen för mitt Sims 3 funkade inte. Det var alltså The Sims 3, The Sims 3: Destination Världen och The Sims 3: Drömjobb som jag flyttade över till min USB hårddisk. Men hur kommer det sig att The Sims 3 och dess expansioner tar upp så mycket plats? Jo, för jag laddar ner saker och sådant. Sen tar ju The Sims 3 och dess expansioner upp hur mycket plats som helst på egen hand. Usch alltså. Ska försöka fixa allt senare idag när jag kommer hem, men först blir det att baka!


Jag väntar ivrigt på mina varor.

2010-07-27 @ 12:26:46

Igår spontan köpte jag Eclipse soundtracket, enbart pga två underbara låtar: Eclipse (All yours) av Metric, samt My love av Sia. Band of Horses låten är inte heller fel. Köpte den på discshop och får hämta ut den idag! Snabba ryck, de måste jobba effektivt där. Tyckte att det var ett fantastiskt pris - bara 149 kr - och det är Deluxe Edition också!
Jag beställde i fredags hem den dära Batman t-shirten
(bild finns två inlägg nedan, kommer nedan också i mindre format) från D7. Den väntar jag fortfarande på, hoppas jag kan hämta ut den idag samtidigt som cdn så slipper jag gå fram och tillbaka till ICA som ligger 20 minuter bort i lite skumma trakter på Östermalm. Fast det är bättre än 30 minuters promenad bort till det ICA som de tänker flytta posten till i höst.


En familjefri vecka är härligt.

2010-07-26 @ 12:24:30
Står just nu på jobbet och inga kunder är inne i butiken så jag tänkte slänga iväg ett litet inlägg här på min kära blogg.
Jag har FF just nu vilket betyder FAMILJEFRITT! Båda mina föräldrar är uppe i Dalarna och det är min bror också, så jag är helt ensam hemma. Det är lite läskigt då jag hör hur dörrar öppnas i lägenheten och så när jag försöker somna om. Fast äsch, jag är inte alls rädd för spöken överhuvudtaget. Men det blir lite ensamt, som igår när jag hyrde film. Alla mina vänner är antingen bortresta eller irriterande (haha) så jag glodde på Percy Jackson och The Duchess alldeles själv på min laptop. Brodern min tog ju med sig DVD spelaren (Playstation 3) upp till Dalarna.
Men på Fredag bär det av till Leksand, Dalarna. Jag ska åka med SJ för allra första gången, känns lite pirrigt. Fast det ska bli skönt sen att sitta där på tåget och slappna av, jag vet ju att jag kommer fram - förhoppningsvis. Har bestämt mig för att läsa Twilight, det var ju så länge sedan jag läste den. I början av 2008 till och med! Oj, det var länge sedan. Innan ens filmen kom ut.

Nej men nu ska jag kolla in order statusen på min Batman tröja (bild på denna finns nedanför detta inlägg) och Eclipse Soundtracket. Förhoppningsvis kommer jag kunna hämta ut dem imorgon!

Batman!

2010-07-23 @ 18:45:49


Och så läser man lite Frankenstein.

2010-07-21 @ 16:30:42
Idag blev det så att jag vaknade upp klockan 06.00 för att sedan dra iväg till T-centralen till 08.05. Jag tycker det är skönt att få lite extra tid så man vaknar upp, och tack och lov så visade de Ska du säga (What I like about you) med Jennie Garth (Peter Facinellis fru) och sedan blev det två avsnitt av Nanny. Så roligt att se sådana där gamla tv-serier direkt på morgonen. Drack kaffe, åt fil med flingor och sen drog jag ut. Det tar cirka 25 minuter att åka till Råstahem (Ulriksdal) från Gärdet där jag bor (Östermalm).

Nu står jag på jobbet och jobbar till klockan 18.00 för min chef här borta på Hantverkargatan behövde gå tidigare. Eftersom jag har tidigare erfarenheter av detta jobb (sälja kontorsmaterial och små krafs på Svanströms - gäsp) så klarar jag av att stå själv. Men jag är helt ny i denna butik, ska dock bara jobba två veckor här under sommaren. Roligt med pengar även fast man vill helst ligga i soffan och dega.

Det är en och en halv timme kvar på jobbet nu och så läser man lite Frankenstein bakom kassan. Behöver läsa den boken för ett myyyyycket sent skolarbete som egentligen skulle lämnats in i December förra året. Men jag satte mig i en sådan dålig sits i våras att jag inte hann göra klart den. Tack och lov så får jag göra uppgiften över sommaren - den innebär att jag ska läsa ut Frankensten, hitta citat för att sedan stärka mina svar på 5 frågor. Måste vara åtminstonde en sida per svar så jag behöver hitta bra och långa citat!

Nästa vecka blir jag ensam hemma helt!

En Twilight comic på DeviantArt = Jag är kär.

2010-07-20 @ 21:47:26
En mycket begåvad tjej på DeviantArt - som också råkar vara ett Twilight fan - har skapat en Twilight Comic. Hon har ritat den alldeles själv och använder själva boken som referens. Den är helt underbar!
Länkarna finner ni i texten som är lite större än de andra.


twilight Cover illustration by *YasmineNevola on deviantART

Nu har jag gått och vunnit något igen.

2010-07-19 @ 16:54:31
Jag har nämligen vunnit 2 fribiljetter (totalt 4 stycken) att gå och se Eclipse från Nordisk Film i samarbete med Bianco. Om jag kommer ihåg rätt så skulle man gå igenom Biancos sortiment och välja ut en sko som passade en karaktär. Jag valde självklart Bella och tyckte att denna sko skulle passa henne:


Tack Nordisk Film och Bianco!

Röst skådisar.

2010-07-14 @ 21:19:55
Jag verkligen avskyr röst skådisen de valt för female worgens i World of Warcraft: Cataclysm.
Jag vet inte kvinnans namn eller något men det låter som att det tagit en amerikansk kvinna från gatan och tvingat på henne en fejkad brittisk accent. Det låter hemskt!

Min absoluta favorit röst skådis genom tiderna är Claudia Black. Man har sett henne i tv-serier som Stargate SG1 och Farscape. Hon gör rösten som Chloe i Uncharted 2: Among Thieves samt rösten som Morrigan i Dragon Age: Origins.

I videon nedan hör man också en av mina favorit röst skådisar, Nolan North.


Nej, nu ska jag uppdatera.

2010-07-13 @ 11:36:37
Jag har tagit väldigt många promenader i min kära stad Stockholm. Det är ju så förbaskat vackert på Djurgården!
Jag har haft en körlektion idag, klockan 8.40 när man har sommarlov. Mycket trevligt. Det tar ju cirka en timme att åka in till min körskola. Ska ha en till körlektion på Torsdag.
Jag har spelat sjukt mycket The Sims 3. Laddar hem ursnygga kläder och sådant och spelar bara på och på.
Jag ska jobba nästa vecka och sedan fram tills vecka 31 - för då blir det att åka upp till kära Rättvik (fast människorna där är helt sjuka i huvudet) och spana in Classic Car Week. Min gamla polare Pao dyker också upp och bor hos oss den veckan.


Ibland får jag blogg behov, så det kanske kommer upp ubermånga inlägg någon dag här i veckan. Ville bara säga det, de som följer mig.

Scott Elrod

2010-07-08 @ 15:43:57
Tänkte starta igång denna kategori och börjar med den snyggaste och hetaste mannen på jorden enligt mig. Scott Elrod - jag såg honom i några avsnitt av Men in Trees och jag drägglar varje gång jag ser honom. Yum.


The demon's soul

2010-07-08 @ 15:20:56


The Sims 3 bilder

2010-07-07 @ 20:44:51
Jag spelar nu konstant The Sims 3 och här kommer lite bilder från en familj jag håller på med nu.











Den blonda killen i de tre bilderna ovan ser ut som min perfekta Edward Cullen. Minus det blonda håret.

Erik Hassle Live på Gröna Lund

2010-07-05 @ 23:46:46
Jag var där, själv, ikväll och såg Erik Hassle Live på Grönan. Han var helt magiskt underbar - precis som alla hans låtar är. Jag är ju mest för death metal och sådant men killar som Erik Hassle och gänget i Muse är ju bara för underbara.


Bild tagen av mig.

Fanart - Breaking Dawn spoiler 2

2010-07-02 @ 20:33:48

Manipulerad av mig. Använd ej utan min tillåtelse.

Fanart - Breaking Dawn spoiler

2010-07-02 @ 20:23:38

Manipulerad av mig. Använd inte utan min tillåtelse.

Ny header!

2010-07-02 @ 20:21:09
Fixade och trixade ihop en ny header.

Den förra:

Den nya:


Nya zombie/spök bilder på mig.

2010-07-02 @ 17:30:14

Manipulerade av mig.

Min midsommar helg i bilder.

2010-07-02 @ 17:24:33

Min chef till vänster och min mamma till höger, fina i midsommar kransar.

Min pappa visar upp sin flummiga sida!

Min farbror, pappa och min chefs man.

Min kusin mördar min pappa. Lägg märke till dinosaurien i bakgrunden som dyker upp!

Dessa två sötnosar är min kusin Anna-Karins barn. Oskar, 5 år, är till vänster och lilla Erik, 3 år, är till höger. Tycker att detta faktiskt är en hyfsat bra bild!

Midsommar i Gropen, Leksand!

Underbart vacker utsikt över siljan vid solnedgången.

Jag vid solnedgången.

Bilderna nedan behöver ingen förklaring. Vi hade kul på midsommardagen hemma vid vårt hus i Norr Lindberg, spelade kubb och jag var paparazzi.










Creepy vampire = Megan Fox.

2010-07-01 @ 21:51:21
Fixade nyss ihop denna i picnik och photoshop. Läskig?


Övertrött på kvällarna, vaknar upp klockan kvart i tio på morgonen.

2010-07-01 @ 20:20:37
Jag jobbade från klockan 11-18 igår och idag. Fast imorgon blir det från 11-15. Jag vaknar upp klockan kvart i tio på morgonen och får 45 minuter (knappt) att vakna upp, fixa kaffe, klä på mig och slänga i mig någon slags maträtt innan jag drar iväg till jobbet. Där står man och sätter på ett fejkat leende tills klockan 18.00 och man är jätte trött i kroppen. I och med att jag jobbar så sent så orkar jag knappt sätta på datorn för att blogga. Nästa vecka har jag inga körlektioner eller jobb så då uppdaterar jag med bilder och sådant från midsommar i Leksand.

Såg Eclipse på Twilight Movie Night på Rigoletto. En helt fantastisk film måste jag säga, dock saknade jag den där magiska känslan jag fick när jag såg Twilight och New Moon. Sen tycker jag att Eclipse soundtracket var inte så bra som filmerna innan hade. Twilights soundtrack var magiskt och New Moons var fantastiskt! Har New Moons på repeat när jag jobbar. Bli inte förvånade om ni går in på Svanströms på Sveavägen 73 och hör låtar från New Moon soundtracket. (Dock endast imorgon då det är sista dagen innan riktiga sommarlovet börjar :D)


RSS 2.0