Dålig uppdatering under helgen, jag vet.

2010-06-28 @ 18:44:26
Var i Dalarna och firade midsommar, som vanligt. Kommer upp bilder från dagarna snart när jag orkar. Kom hem igår vid midnatt och sen blev man tvingad att gå upp kl 7 i morse för att sedan gå till jobbet vid 8.15 för att sedan börja jobbet 09.00 och jobba till 18.00. Är trött som små troll efter de hämtat ved till sina kojor. (Det där var ett random sätt att utrycka sig på...)


Twilight Fan Event

2010-06-22 @ 11:05:45
Och jag kan sammanfatta kvällen med en mening: De hysteriska fansen förstörde allt. Behövde de verkligen skrika så jäkla mycket? Jag tycker synd om Kristen och Taylor som kommit så långt upp hit till Norden bara för att inse att svenska fans är precis som de amerikanska. Usch. Småtjejerna bakom mig satt och skrek som galningar, det ringer fortfarande i öronen på grund av det. Jag själv skrek också, ja, men jag skrek när man blev tillsagd att skrika. Men komikern gjorde ändå så att det blev en rolig kväll.

Fast jag är jätte lycklig över att jag sett mina två favorit skådisar i verkligheten. Den känslan kommer aldrig försvinna.

Jag och Yodie utanför Hovet



Klockan var 17.20. 40 minuter kvar tills eventet skulle börja!



Klockan är 18.00 - dags att dra igång!



Not Without Grace uppträder.



Armand Mirpour uppträder med låten Flightless bird, American mouth och flera i publiken tar upp sina mobiler och använder dom som tändare (effekten alltså). Var så vackert!




Det var betydligt vackrare än vad man ser på bilden.



Le Kid uppträdde.



Kodjo Akolor var jätte rolig!



Kristen och Taylor har anlänt på scenen!













Alla bilderna tillhör mig och bara mig. Fråga i inlägget om du vill låna en eller flera.

Anledningen till varför många av bilderna är suddiga är för att jag behövde ha ett så stort ISO tal, det var ju så mörkt där inne.

Nostalgi igen.

2010-06-21 @ 00:00:00
Satt och kollade nyss på hur någon målade av första twilight postern i photoshop och då får jag den där nostalgi känslan igen. När man satt där en trevlig dag och så dök den första twilight postern upp på nätet - den hade äntligen släppts! Jag älskade den! Älskar den fortfarande, betydligt mer än filmen.


Nu är man i Dalarna!

2010-06-20 @ 12:08:48
Men bara för några timmar. Jag och min pappa åkte upp igår kväll och kom hit till huset vid 01.00 ungefär. Vi åkte upp för att jag skulle övningsköra på stor landsväg/motorväg och sådant + min pappa skulle klippa gräsmattan. Vi kommer ju tillbaka till nästa helg när det är midsommar och då vill man helst koppla av.

Ska nog spela lite The Sims 3 innan min far ber mig om hjälp med små saker innan vi drar. Är nog hemma innan 20.00 iallafall. Ja, det tar ju typ bara 3-4 timmar att åka bil ner till Stockholm från Leksand. (Fast kom på att jag övningskör ner också så... Attans, är nog hemma till 20.00.)

Ciao, my peeps!

En bild från Dalarna, fast inte från idag. Det är iskallt här!


Jag har nog världens bästa tur ibland.

2010-06-19 @ 11:52:13

Jag har nu totalt 9 st biljetter till twilight fan eventet på måndag.

Två stycken köade jag för, fyra stycken vann jag av SF och nu har min bästa kontakt inom media fixat tre stycken till. Dock kommer jag ej ge bort dem till några som skrivit på bloggen innan, utan dem går antingen till mig själv (om de är bättre än dem jag själv tänkt ta) eller till en kille i min klass som ska ge dem till en tjej han känner och sedan den sista biljetten till min kompis kusin. Udda val men aja! Jag skrev på facebook att jag hade fyra biljetter och dom nappade - dock lite sent för de jag lottade ut till två lyckliga tjejer! :)

Nu tänker säkert många "lyckosamma bitch" och jag känner mig verkligen som en!


Jag har visst en ny look-a-like.

2010-06-18 @ 23:16:39

Okay, kanske inte de bästa bilderna att gemföra med men iallafall! Kvinnan är en rysk supermodell vid namnet Natalia Vodianova, hon räknas som en av världens vackraste kvinnor. Fick upp detta resultat när jag klickade mig vidare här.

Vilket resultat får du?

Åh, Bradley.

2010-06-18 @ 22:19:02

Ikväll var jag och såg A-team med brorsorna och min vän Pao! Fy vilken rolig film och åh va läskigt snygg Bradley Cooper är. Filmen har allt: Komik, action och underbara skådisar! Lite fjantigt med de romantiska scenerna med Bradley och Jessica Biel's karaktär men äsch! Bra film!


Headern vs The Twilight Saga

2010-06-18 @ 00:00:57
Du ser headern ovan? Det är mina ögon det och den är fixad av en vän! Jag lekte runt i picnik.com och fixade fram dessa två andra versioner!

Vad tycks?

Du kommer väl ihåg att jag ger bort två biljetter till fan eventet för alla Twilight fans? Du kan kommentera i detta inlägg också. Allt du behöver göra är att berätta för mig varför just du ska ha dessa två biljetter!
Platserna är på sektion 9, rad 24. De är helt gratis (duh) så kommentera på!
Helst någon som faktiskt är okej med att möta upp mig utanför Hovet klockan 16.00 och ta emot dem i hand där!

GRATTIS TILL JESSICA SOM FICK DE SISTA BILJETTERNA!

Who's a bitch?

2010-06-17 @ 18:06:16
Jag är! Iallafall enligt min bror. Jag ska nu faktiskt ranka upp alla saker jag vunnit under knappt ett år.

1. Vann New Moon Soundtracket på en twilight blogg.
2. Vann chansen att få köra New Moon och Eclipse bilen (en volvo xc60) under en hel vecka för jag var bäst utklädd. Har ännu att hämta ut den!
3. Vann en klänning från en blogg.
4. Vann två vanliga biljetter till Twilight Fan eventet på måndag (21/6).
5. Vann två vanliga biljetter till Twilight Fan eventet på måndag (21/6).


Såg du/ni det sista där? Har jag skrivit fel? Nope, det har jag inte.

Jag vann dessa fyra biljetter via SF och eftersom jag redan har två biljetter till mig och min kompis Yodie så har jag inget annat val än att ge bort dessa! Vilka vill ha?! Dum fråga, alla twilight fans vill ha dessa och jag ger de som läser detta nu chansen att få dem via att skicka iväg ett mail till mig, fort som satan. Först till kvarn! Jag ger altså bort detta till två personer bara, inte fyra stycken (om det inte är så nu att en av de två som är först till kvarn bara behöver en biljett. Då behöver jag vänta på någon annan som bara behöver en biljett!

Den som mailar in till mig först får välja vilka platser de vill ha. Dem på sektion 9 men rad 24, eller dem på sektion 24 men då rad 11. Your choice!

Först till kvarn gäller alltså och det är bara att maila till mig på [email protected]



Grattis till Dzana och Lollo som fick biljetterna! :D

TÄVLINGEN ÄR IGÅNG IGEN! JAG HAR TVÅ BILJETTER KVAR! KOMMENTERA NEDAN OCH MOTIVERA VARFÖR DU VILL HA DESSA BILJETTER!
Håll koll på din e-mail!

GRATTIS TILL JESSICA OCH LOLLO SOM FICK MINA BILJETTER! :D

All work and no pay.

2010-06-16 @ 19:00:50
Nä, skämta bara. Tjänade 300 kr idag för jag jobbade 3 timmar. Fast sen drar de bort skatt på den slutgiltiga månadssumman... Usch för skatt. Men det blir trevligt sen när man får tillbaka skatten - nästa år. Äsh, får väl några tusenlappar snart för all skatt de drog bort förra året.

Chillar i soffan nu och ska kanske kolla på någon film eller någon tv-serie. Jag borde ju faktiskt tycka om Legend of the Seeker, eftersom det är fantasy, men första avsnittet var dåligt och förstörde allt för mig. Och nu har jag missat så pass mycket. Aja, kanske blir något avsnitt av The Amazing Race. Om de någonsin låter europeare delta så skulle jag och min pappa självklart delta. Han är smart och jag är smidig och snabb. Sen har han typ varit i varenda land i världen...

Tog en flummig bild på brodern min, den kommer upp här nedan. Han gömmer sig någonstans i bilden...

Sen blev det några läskiga(?) bilder på mig.


Måste ha i min garderob.

2010-06-15 @ 23:46:27

1 och 2: Åhlens
3: Lindex
4,5 och 6: H&M

Skor!

2010-06-15 @ 23:23:22
Jag ser fram emot lönedagen denna månad för då får jag dubbelt så mycket i lön som jag brukar få (får vanligast 1200) och då har jag bestämt mig för att skaffa ett par nya skor. Har spanat in två stycken på Bianco, samma sko fast i två olika färger.

Gillar gladiatorsandaler... Har ett par hemma men de sitter obekvämt.


Måndag och Tisdag - uppdatering.

2010-06-15 @ 18:20:19
Måndag
Vaknade upp cirka 10 (konstigt eftersom jag har sommarlov) och åt direkt Fisk ala Frodo (fisk och äggsås med massa persilja - ala Frodo är tillagt för att min kanin hette Frodo och han älskade persilja). Sen chillade jag i soffan, kollade in det nya True Blood avsnittet (som jag tyckte sög), fixade pasta till brorsan och sedan drog jag ut och gick. Gick ända från Stadion (cirka den platsen, bor lite närmare östermalmstorg...) ner till hamnen och gick sedan längs alla båtar bort till Djurgårdsbron. Gick över där och vandrade sedan bort till Skansen. Där vände jag och gick ända upp till Karlaplan. Det tog cirka 1,5 timme och det kändes skönt efter jag gjort det. Köpte vaniljyogurt och musli som ska nu bli min nya frukost - har bestämt mig för att äta nyttigare och faktiskt äta frukost för annars går jag runt och småäter innan lunch. Sen när jag kom hem så slappade jag i soffan med brorsan och spelade lite the Sims 3.

Tisdag
Oj, vad bråttom jag fick idag. Vaknade klockan 12 av att min mamma ringde och väckte upp mig. Fick lov att slänga ihop lite pasta och carbonara sås till lunch och sedan behövde jag ta på mig kläder och sticka in till min mammas jobb och hämta upp mitt nya åkkort under sommaren. Mitt vanliga terminskort gick ju ut för 3 dagar sedan eller något så det finns att köpa ett Sommarkort som kostar under 500 kr, och det funkar varje dag och hela tiden under hela sommaren frams till något datum i Augusti. Fast det är ett Access kort och jag förstår mig inte på de korten. Stod säkert en eller två minuter nere vid Rådmansgatan och försökte komma igenom. Usch. Jag behövde ju åka in tidigt pga att jag hade körlektion idag. Det gick jättebra och sedan fick jag lov skjuss hem av pappa. Nu sitter jag i soffan och kollar på How I Met Your Mother. Imorgon ska jag jobba i tre timmar, kanske hinner jag ta en liten promenad.

Mina coola strumpbyxor.

2010-06-15 @ 18:03:23

Köpta på Lindex ett långt tag tillbaka.

Lina tränar? Oh my gosh.

2010-06-13 @ 14:25:56
Jag har bestämt mig för att gå ner lite i vikt och få den drömkropp jag alltid velat ha. Vissa kanske skulle kalla mig smal nu men jag trivs inte i min egna kropp så jag ska börja träna! Eller ja, börja promenera varje dag i cirka två timmar då jag inte har körlektion. Ska sluta äta skit mat också och inge godis heller. Jag ska få bort alla finnar och vill ha tillbaka min gamla kropp.
Jag har ju de vackraste skogarna att gå i här i Stockholm!

Kommer skriva här om mina framgångar.

Sommarlistan

2010-06-13 @ 14:17:43
1. Ditt favoritställe på sommaren?
Leksand i Dalarna, där spenderar jag varenda sommar åtminstonde en hel månad. Tyvärr blir det inte så i år pga jobb, men pengar är alltid kul att få! Men jag ska vara där i 3 veckor iallafall. Men med uppehåll. Varför just Dalarna då? Jo, för jag är 50 % dalakulla.

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
Åh, jag älskar att åka moppe med min kusin och min bror upp till Siljansnäs och sedan fika någonstans i närheten där. Det tar cirka en timme att åka dit med moppe, så det är skönt att bara åka i full fart (50 km/h xD) och få solen på sig. Det är en underbar sommardag för mig. Den perfekta sommardagen t.o.m

3. Vad lägger du hellst på grillen?
KÖTT! Åh, jag älskar att grilla på sommaren... Kött är det bästa som finns.

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Jobb, Dalarna och kanske-kanske en weekend till Rom med mamma.

5. Dina bästa sommarfärger?
Blått och grönt.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Regn på midsommar. Jag spenderar varenda midsommar i Leksand och det regnar ALLTID. Det känns så somrigt.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Hmm... Måste nog vara när hela släkten åkte ner till Danmark, till en liten ö som typ hette Römö, och vi bodde alla i samma hus och spelade kubb varenda kväll. Så mysigt!

8. Havet, sjön eller poolen?
Inget. Jag avskyr allt som har med vatten att göra.

9. Vad väljer du i glassbaren?
Vanilj och melon.

10. Vart går din drömsemester?
Antingen Aten eller Rom. Jag är kär i gammal mytologi och äldre byggnader så de platserna passar perfekt.

Nostalgi

2010-06-10 @ 10:11:55
Sitter just nu och lyssnar på May be och River flows in you av Yiruma, som var de perfekta Bellas lullaby innan Twilight filmen kom. Tittar också på den första officiella bilden av the Cullens som släpptes i början av 2008. Detta är nostalgi. Jag saknar tiden innan filmen kom.







Och nu har man sommarlov!

2010-06-09 @ 12:49:05
Igår började det, men iallafall!
Bilder från dagen:





Hon är vacker vår Kristen

2010-06-08 @ 13:50:56

Källa.

Tävlingar - det är min grej det (ibland)

2010-06-07 @ 19:30:48
Även fast man kanske inte alltid vinner så är det kul att sitta och vänta på resultatet. Men sedan när man väl får reda på att man inte vunnit så känner man sig så dålig, så värdelös och undrar: Vad gjorde jag fel?
Speciellt när det gäller att man ska motivera varför man ska vinna. Jag är hemsk på att skriva sådant, jag lyckas aldrig riktigt få fram det jag egentligen vill.

Så nu är jag med och tävlar om att få vinna en träff med Kristen och Taylor (backstage pass typ) i samarbete med MTV. Man behövde skriva på engelska vilket fick mig att dra en suck av lättnad: engelska har blivit som mitt modersmål under två år. Är helt enkelt bättre på att formulera mig på engelska än på svenska. Jag läser bara engelska böcker och 75% av mina kompisar pratar jag bara engelska med.

Imorgon är det skolavslutning, ska kanske ha på mig min "skräck-klänning" som jag kallar det. Bild kommer nedan. Det ska bli kul, kanske fika med någon kompis efter eller något. Får se. Men detta är dagen jag sett fram emot. År två på gymnasiet har bara varit skit och jag har aldrig mått så dåligt förr så att sedan få reda på att jag går ut tvåan nu, och slipper gå om, gör mig glad.

Min skräck-klänning. Passar på halloween.

Random bilder från The Sims 3

2010-06-06 @ 20:17:23

Som titeln säger, massa random bilder från The Sims 3 - alla tagna av mig.

Min look-a-like = Dakota/Jane?

2010-06-06 @ 01:05:48

Ja, det är frågan. Om du tycker det, rösta på mig här då.

Natten till torsdagen.

2010-06-03 @ 22:29:27
Jag anlände vid Sergel klockan 19.00 och ställer mig i den enorma kön. Var säkert 250 människor innan mig så jag visste att jag skulle få vanliga biljetter men det brydde jag mig inte om. Bara jag fick biljetter till det omtalade eventet!
De två tjejerna jag skulle köat med bangade 20 minuter innan jag skulle åka in så jag ringde min kompis Pao och hon sa "JA!". Där har vi en riktigt trevlig tjej som går med på att vara uppe hela natten för biljetter till ett event hon inte ens kunde gå på.
Hon kom typ klockan 20.00 och innan det hade min mamma kommit förbi och lämnat en camping stol och sovsäck.
Vi satt precis utanför Intersport när kön slutat flytta på sig. Så där satt vi tills klockan 6 på morgonen då de började organisera kön.
Vi hade jätte trevligt och satt brevid roliga människor som vi pratade med hela natten lång. Satt och spelade olika spel och hade det mysigt med våra sovsäckar och roliga konversationer.


Biljetterna är bokade!

2010-06-02 @ 08:36:49

Ser du likheterna på New Moon kvällen och på Eclipse kvällen? Kolla noga på raden vi satt på då och på raden vi ska sitta på. Kolla också på platserna.

JAG ÄR BÄST! Av alla möjliga platser jag kunde valt så hittade jag två stycken gula platser i mitten och bokade dem. Vem hade kunat ana att jag och Yodie ska nu sitta på exakt samma platser? Och platserna är grymma! Jag är överlycklig. Såg att allt fler hade bokat biljetter på Rigoletto men jag hade inte ens fått upp reservations knappen. Jag fick panik och väntade och väntade. Sen när jag väl fick upp knappen stod det att det bara fanns kvar 555 platser. Och av alla dem så tog jag mina kära stolsnummer 205 och 206. Jag är glad. Väldigt glad.

Börja köa redan nu? Åh herre.

2010-06-01 @ 18:54:27
Jag önskar att jag kunde börja köa redan nu men jag har praktik imorgon tills klockan 2 och sedan har jag en körlektion som slutar vid 5. Sen ska jag hem och äta, dricka massa kaffe och sedan packa min väska för att kunna sitta där hela natten.

Har läst att några har börjat köa redan nu. Okay, va? Ingen skola? Inget jobb? Skumt. Ledigt? Okay.
Men då börjar jag bli orolig. Kommer jag kunna få tag på en VIP biljett om folk börjar köa redan nu? Jag är rädd.

RSS 2.0