KÖRKORT!

2010-11-24 @ 14:49:17
ÄNTLIGEN! Har övningskört sen i Maj (då var ju faktiskt snön borta) med Grönlunds trafikskola i Solna, med läraren Bengt. Sen i Maj! Det var länge sen det. Under min praktik. Under sommaren gjorde jag uppehåll för jag ville faktiskt ha sommarlov (det var ju faktiskt mitt sista) men hade ändå några lektioner (kanske 10 st eller mer).

Den 4e november i år så skrev jag mitt första teori prov (kunskapsprovet). Det gick skit - eller tja, jag fick 47 poäng av 70 frågor (5 stycken räknas egentligen inte). Jag var 5 poäng ifrån Godkänt. Piss, piss, piss.
Men veckan efter det så hade jag min uppkörning - och klarade mig! Vilken skön känsla alltså.

Igår, klockan 15.00, hade jag mitt omprov på teori delen. Jag avskyr verkligen att läsa teori, jag öppnade knappt upp boken - bara för nödvändiga saker. Jag gjorde mestadels prov på körskolan och distansprov hemma.
Jag fick 53 poäng av 70. Man behövde 52 för godkänt - HURRAY! Ringde pappa först (pappa betalar, ni vet), sen mamma, sen kusinen (som också är i körutbildning) och sen informerade jag mina vänner på facebook. Ringde sen min farfar och min faster. Fick efter det massa grattis på facebook.

Det här är så jäkla skönt. Äntligen kan jag hämta ut min New Moon bil.

Dagens Jon!

2010-11-24 @ 11:09:27


Cosplay - Morrigan eller Leliana

2010-11-20 @ 20:58:48
På GAMEX så var det folk som var utklädda som sina favoriter i olika spel. Mina absoluta favorit tjejfavoriter är Morrigan och Leliana från Dragon Age: Origins. Till nästa års mässa hade jag tänkt komma som en av dem. Men vem?

Först ut: Morrigan i sina vinter kläder som kan ses i cinematic trailern Sacred Ashes.

Utseende mässigt så ser jag inte alls ut som Morrigan (våra personligheter matchar dock). Kläderna kan nog bli ganska enkla att sätta ihop om jag frågar någon som kan sy att fixa ihop en liknande top och kjol.

Och sen Leliana. Helst i sina vinterkläder också som syns i samma trailer som ovan.

Utseende mässigt så är jag mer lik Leliana. Men hennes kläder kan bli en utmaning! Hittar inte ens en HQ bild på hur hela hennes outfit ser ut i trailern. Lite tricky då man inte har en riktig bild att gå efter.


Dagens Jon!

2010-11-20 @ 20:34:19


Ge mig.

2010-11-20 @ 20:33:11

Dessa underbara medeltidsinspirerade klänningar finns att hitta här.

Dagens Jon!

2010-11-19 @ 16:11:00


Lite nya bilder från The Sims 3.

2010-11-18 @ 16:18:57


Dagens Jon!

2010-11-18 @ 15:56:00


Dagens Jon - en ny kategori!

2010-11-17 @ 15:52:29
Eftersom jag är lite smått besatt av den ursnygga modellen Jon Kortajarena så har jag bestämt mig för att hylla honom i denna kategorin. Varje dag (om möjligt) så lägger jag upp en ny bild på honom (eller tja, ny och ny... den är ny för er läsare!). Låter väl trevligt?! I slutändan så blir det nog en fin kategori men jag varnar er för att dräggla ner datorn.


Inte en fotoblogg

2010-11-17 @ 15:41:12
Nej, detta har inte gått att bli en fotoblogg. Men just nu håller jag på med ett projekt i skolan som är just en fotobok så det kommer komma upp mer och mer bilder! Som här nedan.


Bild inspirerad av låten Possibility

2010-11-11 @ 20:19:26

Hand modellen är faktiskt JAG. Den här bilden är inte manipulerad överhuvudtaget. Visst är den ruskigt lik Twilight omslaget?

GAMEX!

2010-11-09 @ 17:43:02
Lite bilder från GAMEX - Sveriges första spelmässa! Jag var där alla fyra dagarna (4-7 november) och hade jätte roligt!


(Alexander, min 17 åriga bror, står på vänster sida i en svart t-shirt och rosa tryck. Killen i randig tröja är min 18 åriga kusin Fredrik.)

Det är inte varje dag som rollspelsgudarna kliver ner från himlen för att möta oss dödliga.

2010-11-09 @ 17:31:37

Bioware's representanter på GAMEX.

Snökaoset ger mig något positivt ändå.

2010-11-09 @ 17:24:33
VARM CHOKLAD!
Jag är lite smått besatt av det och bestämde mig förra året för att endast dricka det när det bara är snö ute.

Jag köpte ett par svarta skinnhandskar i MC-stilen
, behöver nog skaffa mig ett par MC-kängor också. Mina gick ju sönder, så just nu går jag runt med mina converse som blir dyngsura efter 1 minut. Jag har ju också mina svarta kängor med enorm klack men jag är nog den klumpigaste människan någonsin så jag vågar inte utsätta mina föräldrar för mer turer till sjukhuset.

Ska nog fota lite imorgon så de som läser bloggen (märker att fler och fler tittar in på min blogg, uppskattar lite kommentarer för att se vilka ni är :D) och inte bor i Stockholm får se hur kaoset ser ut. Helt galet!

Nedan kommer en bild från kyrkogården i Vällingby.


Min nya kärlek heter H&M.

2010-11-06 @ 22:45:20

Den här ubersnyggasupermysigaunderbara stickade tröjan letade jag över hela stan efter förra fredagen. På Drottninggatan i Stockholm så finns det nog 6 stycken H&Ms och ingen av butikerna hade den inne! Helt slutsåld! Jag fick panik, för jag ville så gärna ha den! Den är ju så min stil - casual! Men efter att ha letat på flera andra H&M i stan utan någon tur så stack jag hem, ledsen och besviken. Jag gick upp på Karlaplan och bestämde mig dock för att spana in på H&M i Fältöversten.
Vad hittar jag på första bordet i butiken? MIN TRÖJA! Utan att ens prova den så grabbade jag tag i en och betalade i kassan. När jag kom hem blev jag ännu mer lycklig - den satt perfekt! Den är ubersnyggsupermysigochunderbar.

Taggad inför teori provet... not.

2010-11-03 @ 13:48:59
Imorgon, 11.45, skall jag till Trafikverket och göra mitt teori prov. Jag har ju haft körlektioner sedan i mitten av Maj ungefär och NU är jag äntligen klar. Hade nog fått det lite tidigare om jag och min pappa varit ute och mängdtränat mer på olika saker, och om jag faktiskt pluggat teori. Jag började i förra veckan. Score, right? Aja, jag ska nu sitta och plugga genom att göra teori prov på internet som min pappa betalat för. Så det är äkta frågor så jag känner mig säker. Jag klarar proven precis så jag behöver plugga mer och mer och mer.

Blir ingen uppdatering mer idag, men imorgon om jag klarat provet, så blir det uppdatering från GAMEX - Sveriges första spelmässa!

Halloweeeeeeeeeen.

2010-11-01 @ 19:56:38
I lördags hade jag och min kompis Pao en mysig liten halloween kväll i min soffa. Det var planerat sedan långt innan att vi egentligen skulle ut och skrämma folk på stan men det var inte så många som hakade på den idén (flera har fortfarande inte kommit tillbaka från england, jag pratar om dig Johnny...). Men vi klädde upp oss som oss själva, som vi sade, och gick ut för att hyra film. Vi hyrde 4 stycken filmer och köpte en film som man bara behöver ha hemma.

1. Vi köpte filmen It eller Det som den heter på svenska, som är baserad på en bok av Stephen King. Handlar om psykopat clownen Pennywise, och han är läskig som f-n! Jag och Pao skrek som små tjejer när vi såg honom första gången. Creepy som f-n som sagt. Men filmen var galet seg och det sänkte filmen totalt. Det enda som får mig att ge filmen 3 av 5 i betyg är Pennywise. Han lyfter filmen.

2. Sen såg vi A nightmare on Elm Street, den nya versionen med snyggingen Kellan Lutz. Han är med kanske 5 minuter i filmen, och filmen suger totalt. Jag somnade till och med. Hemskt manus, hemska skådisar. Den har ingen röd tråd! Usch, hemsk film. Den får 1 av 5 i betyg, hade fått 0 om det inte hade varit för att jag gillar han som spelar Freddy.

3. Sen såg vi My bloody valentine med snyggingen Jensen Ackles. Men nej, den filmen var också konstig och hemskt manus. Ingen röd tråd, vi förstod den inte riktigt. Den får 2 av 5 i betyg.

4. Sen såg vi Mutants, en fransk film om zombies. Den var helt okej, seg dock men jätte bra skådisar så det lyfte filmen. Zombiesarna såg coola ut. 3 av 5 i betyg får den.

Vi hann inte se Stephen King's Rose Red om ett hemsökt hus, så den får vi helt enkelt se någon gång i veckan.

Bilder från kvällen.

I bilden ovan och nedan har jag på mig de där svarta kontaktlinserna jag beställde. Jag älskar dem!
RSS 2.0