Kaotiskt!

2010-12-30 @ 17:55:51
Det blir ju kaos när man förväntar sig ha lov efter julhelgen och hoppsan sa så behöver man jobba från klockan 10-18.30 måndag till torsdag. SKOJ!
Jag har iaf klippt mig och färgat håret - jag är inte blond längre.
Jag har shoppat en sak på mellandags rean - ett par fejk läderbyxor från Gina Tricot för 175 kr.
Jag har shoppat på Lager 157 i Sågmyra, Leksand två par flanellskjortor för 100 kr styck, en jeansskjorta för 250 kr, en t-shirt med trädmotiv för 60 kr och ett läderskärp för 100 kr.
Jag har fått massa roliga julklappar som Stargate Atlantis säsong 2, Supernatural säsong 2, Bones säsong 1, nya necessärer, en muffins kokbok, en stor bok om Nemi och andra saker. Har mycket tv att titta på iaf, brorsan fick några tv-serier också.

Dagens Jon!

2010-12-19 @ 18:26:44


På skrivbordet hittar jag...

2010-12-17 @ 19:41:55
Oftast lägger jag alla bilder jag hittar på skrivbordet först, sen för jag över dem till hårddisken till en egen speciell mapp som heter "På skrivbordet hittar jag...". Här är några bilder jag hittat på mitt skrivbord som fortfarande inte förts över till den mappen.

En bild på ett par skor jag ville ha förut från Din Sko. Hittade sedan ett par liknande kängor i äkta skinn, så dem köpte jag istället.Älskar den här bilden! Hittade den någonstans (kommer ej ihåg) och bestämde mig för att spara den för att visa brodern.HAHHAHAHHA! Bästa. bilden. ever.Den nya headern.Den gamla headern.En bild jag manipulerat av Kristen Stewart som Bella Cullen.En bild David Slade tog av Kristen under inspelningen av Eclipse.Läskig vampyr.

Dagens Jon!

2010-12-17 @ 19:33:37


Lite bilder från året som gått (mestadels gamla bilder)

2010-12-17 @ 19:32:13

(vi hade gjort det färdigt i vardagsrummet och pappa min ville fota resultatet med en blåskärmad jag i soffan)Testade mig fram med kameran. Här zoomade jag in så mycket jag kunde ner på gatan utanför huset. Genom fönstret också, det är en väldigt pixlig bild.Papparazzin i mig lever såklart. Här i skolan fotar jag Kathy vid skåpen när vi gick i tvåan.Här fotade jag Alex och kusinen Freddan hemma hos den sistnämnde. They never saw it coming.Fotade skuggan av mina kors (hade endast två vid det tillfället, nu har jag runt 7-8 stycken).Earth hour.I Mars åkte vi hem till kusinen Fredrik igen för hans moders födelsedag och då fick vi träffa deras ny tillskott till familjen - Malte!I slutet av Maj så köade jag och Pao för biljetter till twilight fan eventet som hölls på globen den 21 juni.Från samma natt, här låg jag utanför InterSport vid hötorget och väntade in morgonen.Broder Alex och Kusin Fredrik bakifrån. Vi har varit på bio.Tja, tänkte visa upp min fina figur som står i mitt rum. Bella, eller ja Kristen Stewart, i papp. Fin är den.Vid slottet satt vi och tittade på något Red Bull event.

Espresso House, yum. Under sommaren passade deras fina frapinos in (typ som milkshakes).

Äntligen en bild framifrån på brodern Alex!

Fear thy neighbour?

Gick ut på djurgården en fin liten dag för att fota. Här är bara en av bilderna, jag gillar den inte alls.

Inspelningen av en film som vi sedan skrotade.

Jag och Yodie gick in på Beyond Retro i Stockholm för att kolla på kläder.

Kathys födelsedagstårta som vi åt till lunch på hennes födelsedag (duh).

Under inspelningen av en annan film. Den skrotade vi inte.

GAMEX! Playstation hörnan.

En bild som skall användas i en fotobok. Inspirerad av låten Possibility. Mina händer är läskigt lika tjejen vars händer finns på Twilight bokomslaget.

Under inspelningen av en ny vampyrfilm.

Snyggingen Joe Flanigan från Stargate: Atlantis var på Scifi mässan i år och skrev autografer. Lyckades inte få en enda bild på honom, för han var omänskligt populär på mässan, så jag fick lov att nöja mig med några snabba glimpsar av honom. Han är snygg, även fast han gått och blivit över 40 år gammal.

Men vänta lite, vad gör den där Stormtroopern? HAN LÄSER EN BLOMSTERTIDNING! Bästa. bilden. ever.

Calle och Konrad posar framför kameran under en inspelning.

Vi gjorde en parodi på Toy Story.

Min superduperfina Wanted poster. Jag ritade oseriöst.

Sädärja! Lite bilder från året som gått. De flesta är bilder som jag aldrig lagt upp förut, det kommer nog ett annat inlägg med mer karismatiska bilder från året. Kanske mer fina bilder också, inte random snapshots.


Dagens Jon!

2010-12-15 @ 12:25:25


Dröm skjortan.

2010-12-14 @ 20:19:08

Jag är mycket för flanell skjortor och jeans, och den här skjortan har precis rätt färger. Helt underbar skjorta! Dock finns den inte längre att beställa, så jag ska gråta lite.

New Moon inspirerade bilder

2010-12-14 @ 18:43:43

Den första bilden skall vara med i min och min väns fotobok (vårt projekt i trean).

Hur kommer det sig att jag tycker att dessa bilder passar New Moon (boken)? Den bruna tinten la jag till för att jag tycker att färgen passar till boken. Det tyckte filmskaparna också, är nog därför filmen har en guldig tint.
Jag, som är modellen, har då tagit mig an rollen som Bella och håller i den förbjudna kärleken (som äpplet representerar på bokomslaget till Twilight). Jag har förlorat den, men försöker hålla tag i det ändå.
Ett citat från Bella har jag använt mig av:

“With shaky legs, ignoring the fact that my action was useless, I followed him into the forest. The evidence of his path had disappeared instantly. There were no footprints, the leaves were still again, but I walked forward without thinking. I could not do anything else. I had to keep moving. If I stopped looking for him, it was over. Love, life, meaning… over.”

"Jag följde efter honom in i skogen på darriga ben och struntade i att det var meningslöst. Spåren efter honom var redan borta, men jag gick vidare utan att tänka. Det var allt jag kunde göra. Jag måste fortsätta röra mig. Om jag slutade leta efter honom var det slut. Kärleken, livet, meningen... slut."

Bilderna tillhör mig och endast mig. För användning av mina bilder tar du kontakt med mig via mail; deadlyfriendship@hotmail.com

Dice

2010-12-14 @ 18:22:35


Nothing compares to when you roll the dice and swear your love is for me.
Bilden tillhör mig och endast mig.

Jag skäms...

2010-12-14 @ 18:12:11
... över att jag inte uppdaterat på hur länge som helst!
Nu när det bara är en enda vecka kvar på höstterminen så har man galet mycket att göra! Jag skall komplettera i Naturkunskap och Religion, två ämnen jag avskyr. På Torsdag ska jag t. om skriva två prov i NK: Energi och Miljöproblem. Det sistnämnda är intressant, men energi? C'mon, it's not necessary.

Skall försöka uppdatera så mycket jag kan sen när terminen är slut, då har man ju trots allt lov.

December first.

2010-12-03 @ 22:47:58
Alla bilder tillhör Kathysan!


My tribute to Kathy... Hehe.

2010-12-01 @ 15:09:26MEHEHHEHEHHEHE!

RSS 2.0