Jag har aldrig längtat så mycket.

2010-05-31 @ 21:08:50
Jag och mina två klasskompisar Sophie och Sara ska börja köa vid midnatt utanför Sergel för Twilight Fan Eventet. Biljetterna släpps på torsdag klockan 08.00 och vi ska sedan dra till skolan. Roligt, va? MEN DET SKA BLI SÅ KUL ATT KÖA!
Jag ska själv ladda med tre Espresso House Vanilla Latte samt vanligt svart kaffe. Mat kanske blir nå godis eller något så man håller sig vaken (kaffe funkar inte alltid). Jag är ju hyfsat van med att vara uppe till morgonen pga gibb på Inferno Online Stockholm (IOS) - jag är en gamer ibland.
Ska nog ha med mig filt och ha på mig varma kläder för även om det är sommar och ganska varmt så blir det iskallt under nätterna. Hmm, kanske ska ha med mig vantar till och med... Ska iallafall försöka hitta nån camping stol att sitta på för jag vägrar stå upp eller sitta på marken.

Vilka ska också köa vid midnatt? Är det någon som inte har någon att köa med? Fråga bara mig om du vill ha sällskap, det kan kanske bli som en liten twilight träff om jag samlar ihop tillräckligt många som vill sitta med lilla jag och Sara och Sophie.
Jag kan också säga så här: Jag är inget litet skrikande fan, men jag blir hyper när det gäller sådana här saker. Jag är 18 år gammal och ansvarsfull. Jag är nog snäll men kan framkomma som ganska skrämmande (nästan alla säger det som jag träffar.) Har älskat Twilight serien sedan 2007 och avskyr 11-14 åriga fans.

Kommentera i inlägget om du ej har någon att köa med så kan jag nog välkomna dig till mitt lilla kögäng. Kom ihåg att skriva in din mail.Update: Jag och mina vänner ska träffas 22.00 utanför Sergel. Om ni är intresserade av sällskapet så kan ni skicka iväg ett mail till mig, deadlyfriendship@hotmail.com.

Fansen som kom efter filmen förstör fenomenet.

2010-05-27 @ 22:56:55
Har jag sagt uppretande gånger på andra bloggar och hemsidor. De små trettonåriga småtjejerna som tror att de älskar twilight pga twilight driver med sig själva. De äldre, 25+ tjejerna är precis likadana. Det blir barnsligt när de små tycker om twilight och det blir äckligt när de över 25 tycker om twilight.
Jag önskar att allt kunde gå tillbaka till det gamla vanliga, innan filmerna. Då var allt perfekt och tillräckligt litet. Då mobbade man inte lika många twilight fans heller. Det är nu nästan så att man skäms för att vara twilight fan. Så säger mina bokfans också. Dem flesta har tappat intresset för serien och snart gör jag det också. Ni som läser detta, och blev fans efter första filmen, ni kanske blir arga och vet ni vad? Jag bryr mig inte längre. Visst, sitt och skrik där i biosalongen. Men då får ni arga 16-20 åringar på er.

Lina då, sluta shoppa!

2010-05-24 @ 20:32:30
But I couldn't resist the urge!En super duper snygg t-shirt (påminner lite som den som Kristen Stewart haft på sig i en photoshoot...) och sedan ett uber dupert snygg påslakan set. Jag har ju blivit helt galen i lila så det där passar in i mitt lila rum! Sen ser det väldigt dyrt ut.
Både är fyndade på Ellos.se - passa på att shoppa där, de har mega mega rea, och där hittade jag dessa saker!

Why we love Edward Cullen.

2010-05-22 @ 17:10:07
Hittade denna på en väns facebook så jag tänkte lägga upp det här!

Why we love Edward Cullen.

A normal guy would say: “I love you Baby!”
Edward Cullen would say: “You are my life now.”

...Normal Guy would say: “I think I am falling for you.”
Edward Cullen would say: “The Lion fell in Love with the Lamb”

Normal Guy would say: “You hair looks like a haystack; go brush it!”
Edward Cullen would say: “Your hair looks like a haystack but I like it.”

A normal guy would pick a random song from a random artist and dedicate it to you.
Edward Cullen would sing you a song he wrote for you while playing the piano.

If you die, a normal guy would find another.
If you die, Edward would kill himself cause life without you isn’t worth living.

As you leave the house, a normal guy would say: “Bye, see ya!”
As you leave the house Edward Cullen would say: “Come back to me, love.”

As you come back to the house, a normal guy would be watching TV and wouldn’t even notice.
As you come back to the house, Edward Cullen would be welcoming you by playing the piano with a song just for you.

A normal guy would wait for you to make him breakfast.
Edward Cullen would make you breakfast everyday.

While you are both out for dinner, a normal guy wouldn’t keep his eyes off the sexy waitress.
Edward Cullen wouldn’t even notice the waitress was a female.

A normal guy, while driving, would keep one hand on the wheel and one hand on the radio.
Edward Cullen, while driving, would keep one hand on the wheel and the other attached to yours.

While far apart in different places, a normal guy would say: “I miss you.”
While far apart in different places, Edward Cullen would say: “It’s like you’ve taken half myself with you”

A normal guy wouldn’t care or notice if you had nightmares.
Edward Cullen would sing until your nightmares went away.
“Do you want me to sing to you? I’ll sing all night if it will keep the bad dreams away.”

A normal guy does it with everyone.
Edward Cullen only does it with one.

A normal guy buys you flowers and chocolates.
Edward Cullen buys you a car.

Dagen började med en geting och slutade med ett skrik.

2010-05-22 @ 17:06:25
Även fast dagen inte är över än så måste jag skriva av mig på min kära blogg, för nu är jag förbannad och planerar en bomb.

Som rubriken säger, dagen började med en geting. Klockan var väl cirka 7 eller 8 och jag hör ett surrande ljud i mitt rum. Gav ifrån mig ett lätt skrik och täckte mig själv med täcket. Efter cirka fem minuter av att ha hört getingen så kollar jag upp för att kika på hur stor den var. Och den var enorm. Men den flög iväg ut ur fönstret, tack och lov. Den enda nackdelen med att ha ett öppet fönster är att de surrande irriterande jävlarna kan flyga in.

Så jag beger mig upp i sängen runt 9 för att jag ska gå in till jobbet till 11. GÅ. Jag var trött som en... häst? Ja, dem är ganska trötta hela tiden. Det vet nog jag, red i fem år. Aja, jobbet flög förbi, fast det kändes som 8 timmar istället för 4. Men riktigt nice med pengar. Har jobbat tre lördagar denna månad vilket betyder cirka 2000 kr in på kortet mitt. För att bara jobba i 12 timmar, det är nice det. Får ju cirka 700 för 4 timmar. Sen drar de jävlarna av skatt också, men det får jag tillbaka... nästa år. Men det jag jobbade för förra året får jag nu vid midsommar eller i Augusti.. Vene.

Och så kommer man hem och kollar på semifinalen i hockey. Ja, och vad blev det i slutändan? Jo, jag planerar en bomb som vi i Sverige ska släppa ner i Tjeckien och säga "Whoops!" RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWR! Jävla jävla fan!

Edward Cullen is now following me on Twitter!

2010-05-20 @ 21:15:43


Tack!
Jag vet att det är en fake, men roligt att få ett sådant mail.

Ny Eclipse banner med Bella, den är enorm om man ser originalet.


Dagens bild

2010-05-20 @ 16:50:28

Jag är fotografen.

Midnattsvisning, that's what I'm talking about!

2010-05-19 @ 20:40:52
Yes, nu är det bekräftat: Det blir midnattsvisning i år igen! Det blir lite som en tradition, jag och min vän Yodie går aldrig på den riktiga premiären.
Twilight 2008 - Jag och Yodie gick på smygpremiären, pga att jag var ett crazy bokfan innan och satt klistrad framför datorn när man fått ett mail att man kunde boka biljetter. Och så fick man gå på smygpremiären med 1000 andra bokfans - det var livet då. Sen kom alla små tjejer och förstörde allt.
New Moon 2009 - Jag och Yodie gick på midnattsvisningen, pga att jag var nördig och var en av de första att boka till Rigoletto. Kom utklädd till Jane och vann utklädnadspriset på förfesten som hölls i Volvo Showroom i Kungsträdgården. Vann Edwards volvo i en vecka.
Eclipse 2010 - Jag och Yodie ska gå på midnattspremiären av Eclipse! Biljetterna släpps den andra juni, och jag är SÄKER på att jag kommer fixa uber bra platser igen. Jag är ju så där nördig och är uppdaterad hela tiden. Kommer utklädd till Jane, för jag är så fruktansvärt lik henne (enligt de flesta). Kanske inte på bilderna nedan men ja... Lite!Nej, nu orkar jag inte mer.

2010-05-18 @ 15:36:24
Jag orkar snart inte med detta som folk skulle kalla liv. Efter att ha lidit av depression och stress under hela tvåan så kommer det fram att jag kommer inte få G i Engelska, mitt bästa ämne, pga att jag har en hora till lärare som borde faktiskt dött av lunginflammation (som hon låg på sjukhus för).
Varför kommer jag inte få G? Jo, för jag läste aldrig Frankenstein boken (som skulle lästs ut i December) och skrev en uppsats om den. Varför läste inte jag boken vid det tillfället då? Jag hade andra saker att tänka på, ja som att inte ta livet av sig. Jag led verkligen av fruktansvärd depression och har känt mig så jäkla värdelös den senaste tiden. Jag kommer förmodligen få IG i minst fem ämnen pga detta. Och depressionen beror inte på mig, det beror väldigt mycket på lärare som ställer aldelles för höga krav på mig och stressar ihjäl en. Jag gjorde andra uppgifter och sköt upp engelska uppsatsen tills jag fick gå på ett EVK (eller vad det nu heter, typ som ett utvecklingssamtal fast med rektorn för att se till att man tar igen det man missat under terminerna) och då började jag ta tag i det. Jag lånade boken men fick sedan andra saker att tänka på, andra uppgifter att göra och så blev det så att jag började läsa Frankenstein i förra veckan. Jag mailade igår till min lärare och frågade när sista datumet att skicka in uppsatsen till var, och fick ett bitchigt svar tillbaka att det skulle vara inlämnat innan jul och att hon kommer inte kunna hinna rätta det denna termin så jag får IG i kursen. Jag har gjort allt i kursen, varenda liten jävla uppgift, prov och inlämningar. Och så ger hon mig, som är en av de bästa i klassen på engelska, ett IG pga en liten jävla uppgift som är helt jävla meningslös om du frågar mig.

Men jag orkar verkligen inte mer. Om jag får gå om tvåan så orkar jag verkligen inte mer. Jag är verkligen på humör att mörda eller bli mördad. Jag vill iallafall skapa rädsla för jag vill inte mer.

Helt underbar bild på Rob, Kris och Tay.

2010-05-17 @ 19:02:57


Prologue, Prologue, Prologue...

2010-05-16 @ 18:57:25
Jag sitter nu och spelar på den kära World of Warcraft privat servern Prologue för alla dem som rollspelar, och den är till för dem som faktiskt KAN rollspela.
Jag älskar det.

Idag har jag varit mycket lat fast jag nog borde pluggat lite matte inför Matte B nationella på tisdag, och skulle också ha läst lite i Frankenstein lite till. Men nope. Jag kollade på Supernatural avsnitt från säsong 2 och sedan blev det två avsnitt av The Tudors, första säsongen.
Kort tid efter det så ringde pappa och sa att vi kunde åka ut och övningsköra. Och så gjorde vi det. Jag tränade på backning, för det var det vi gick igenom senast på körskolan i onsdags. Det gick bra antar jag. Får väl lov att se vad min lärare tycker imorgon.

Imorgon blir det tillbaka till praktiken och sedan till körskolan. Är väl hemma kl 17 eller något, känns som att man knappt får någon fritid.

Nu har jag fixat och trixat.

2010-05-15 @ 19:33:01
Nu har jag fixat och trixat i nån timme eller två med min nya bloggdesign. Ändrat med headern, färgerna och sådant - det låter enkelt men det var det verkligen inte. Det brukar vara mycket enklare men den här designen var mer avancerad.

And you never were and you never will be mine.

2010-05-15 @ 16:01:40


Jensen Ackles, yum.

2010-05-14 @ 20:50:33

Vem skulle inte vilja höra det från snyggingen Jensen? Yum.

Vampire Diaries

2010-05-13 @ 16:21:29
Sitter just nu och tittar på episod 20 av Vampire Diaries med min mor som inte sett det avsnittet än. Jag såg det för två veckor sen och behöver inte ens glo på det, men jag gör det ändå. Fast datorn är självklart i knät. Med filten runt mig och varm choklad på bordet så känner jag mig på riktigt mys humör. Ville nog hellre göra något annat när jag nu är ledig idag, men aja. Jag och min mor tänkte gå ut runt Haga parken här i Stockholm - innan de stänger ner gå vägarna runt där pga att Victoria och Daniel ska flytta dit - men så blev det icke. På söndag får det lov att bli istället.
Imorgon ska man praktisera, även fast de flesta är nog lediga från jobbet eller whatever. Jag jobbar imorgon pga att jag tog ledigt från praktiken i måndags för de behöver mig mer imorgon. Brorsan har ledigt idag, imorgon och på måndag. Vilken lyckost!

Andarana out.

Välkommen till Andaranas värld.

2010-05-12 @ 21:02:27
Här på bloggen kommer jag skriva om precis allting, allt som flyger omkring i min skalle. Mitt riktiga namn är Lina men jag brukar kallas Andie, eller ja Andarana, av gamers eller av dem som jag inte vill ge ut mitt riktiga namn till.
Namnet Andarana kommer från min rollspels karaktär i spelet World of Warcraft. Det är många A i namnet, vilket oftast brukar förvirra folk. Jag brukar kallas också "Andarananananana" för de vet inte hur många A det är i.
A N D A R A N A
Jag gillar namnet och kommer hålla mig till det.

Fixat signatur och header idag.

RSS 2.0