Jensen Ackles och Jared Padalecki.

2011-02-27 @ 20:47:09

Ovan: Jensen. Nedan: Jared.

De spelar bröderna Dean och Sam Winchester i Supernatural.




Meet Jason Momoa.

2011-02-27 @ 20:36:20

Jason Momoa spelar Ronon Dex i min älskade serie Stargate: Atlantis.

Meet Theo James.

2011-02-27 @ 16:20:21

Theo James spelade Kemal Pamuk i Downton Abbey.

Dagens Jon!

2011-02-27 @ 16:17:11

Flummig bild.

I has magic fingers!

2011-02-27 @ 16:09:09
Jag vet att engelskan ovan är hemsk, men så där säger man i spelvärlden. När man vill vara lite flummig. Det ska ju faktiskt vara 'I have magic fingers!' men nä. Jag är nörd.

Nu för att förklara titeln på detta inlägg då!

Igår kväll, mitt i ett avsnitt av Supernatural, så kom min mor in i vardagsrummet och sa att medans hon glodde på Notting Hill så släcktes min dator ned i mitt rum. Min första tanke var att min mamma satt sig på laddaren så att den åkt ut datorn och datorn helt enkelt dog av för lite batteri. Det har hänt förut. Så efter avsnittet var slut så gick jag in i mitt rum för att titta om så var fallet... Men nej. Laddaren var i, men datorn var död. Jag försökte trycka igång den igen, men det gick inte. Datorn var död. Nej, nej, nej, tänkte jag. Inte innan sportlovet ens börjat!
Jag fick panik. Datorn fick inte vara död. Jag plockade ur själva batteriet ur datorn och tryckte in den igen (brukar funka). Men det gick inte. Jag gjorde om det, flera gånger. Jag var ju desperat! Men nej. Inget funkade. Great. Den var död. Och jag ville inte lämna in den till datakillen i skolan för senast jag gjorde det så fick jag igen den 3 månader senare. Och vi är väldigt beroende av datorn i skolan, så det var inget alternativ.
Jag brukar vara ganska bra på att få igång datorer efter att de dött, brukar vara ganska tekniskt kunnig. Men i det här fallet så gick det inte. Min dumma, idiotiska skoldator var död! MINA THE SIMS FAMILJER DÖDA! Ja, det tänkte jag på. Inte på att hela min Jon Kortajarena mapp var borta från datorn, utan att jag inte kunnat rädda Sims familjerna. Jag är konstig.

Så för cirka en timme sedan så satt jag och visade upp datorn för mina föräldrar, visade att den var död. Jag gick in i mitt rum för att börja sörja den idiotiska datorn. Jag la den i mitt knä och vände upp och ner på den. Sakta förde jag mina fingrar på baksidan av datorn, och lekte att jag hade magiska krafter. Sakta förde jag dem fram och tillbaka. Fram och tillbaka. Hoppades på att den på något underligt sätt skulle börja vakna till liv.
Bara för att testa om mina magiska fingrar funkade, så tröck jag på ON knappen.

Den vaknade till liv.

I HAS MAGIC FINGERS! MINA THE SIMS FAMILJER LEVER! JON KORTAJARENA MAPPEN FINNS KVAR!

Gårdagen!

2011-02-27 @ 15:52:49
Tja, igår (lördag) var en ganska tråkig dag. Jag jobbade från 11-15 som vanligt. Efter det hämtade föräldrarna upp mig och vi åkte ut till Barkaby och tittade runt lite på Outlet området. Hittade ingenting speciellt förutom en rutig skjorta på Lindex rean. Min mamma klagade på att jag har aldelles för många rutiga skjortor men nä! Den här var superfin, den är beige och svart rutig. Jag hade ingen rutig skjorta i den färgskalan än.

Aja, sen kom man hem och käkade middag. Sen var det melodifestivalen på tv (pensionärsprogram nu för tiden, men äh). Fel personer gick direkt till finalen. Fasiken va många småbarnsfarsor med rock drömmar det finns i sverige, eftersom de röstade på Nicke Borg. Usch. Hans låt var en kopia av Boulevard of Broken Dreams av Green Day. Eller hur?! Nej usch usch usch.

Efter Melodifestivalen var det Downton Abbey och jag måste säga: ÅH VILKEN BRA SERIE! Jag älskar den! Och vilken snygging det var med i serien igår. Jag lägger upp bild senare. Det här börjar bli en hunk-blogg...

Senare mot kvällen så tittade jag och brorsan på några avsnitt av Supernatural (hunk-serie... Jag lägger upp bilder på dem senare också).

Det var gårdagen det!

The Sims Medeltiden!

2011-02-25 @ 18:46:02
GE MIG DETTA NU!

Kommer i Mars!


Vad gör man när man är sjuk och har tråkigt?

2011-02-25 @ 18:00:35
... Jo, man spelar The Sims 3!
Har ju gått och skaffat mig ALLA expansionerna till det (hehe) och har typ endast spelat The Sims 3 hela dagarna, och gjort lite läxor då såklart.

Men här kommer lite picspam av vad min nya familj har fått för sig!






























Tid för ändring, bloggfärgerna ändras.

2011-02-25 @ 17:36:48
Är trött på det här lila och blåa, så ska försöka klura ut vad jag vill ha nu och köra på det. Ny header snart kanske, får se om min mor kan fota mig.

Edit: Klart med färgerna, nu är det bara headern och profilbilden som behöver ändras! Vad tycks?

The Umbilical Brothers kommer till Sverige!

2011-02-25 @ 17:07:03

Och min mamma bokade nyss tre biljetter till henne, brorsan och jag! Äntligen! Ända sedan vi såg deras show 'Speedmouse' för typ ett år sedan på TV så har vi längtat efter att se dem live i Sverige. Och de kommer köra sin nya show på Circus i sommar, första juni faktiskt. Så, äntligen! Kolla in YouTube klippet nedan för att se hur roliga dem är. Glömde jag säga att dom är komiker? (s?)


Dagens Jon!

2011-02-25 @ 16:56:11


Shoppat idag!

2011-02-25 @ 16:53:10
Träffade min mamma efter skolan då jag slutar vid lunch och vi käkade lite ceasar sallad vid Thélins vid Fridhemsplan. Efter det så drog vi in till stan och shopaholicen jag kom inte hem utan något!

Leopard mönstrad t-shirt från Carlings, 149 kr



Lång stickad kofta från Gina Tricot, 49 kr.



Sen babblade ju jag om att jag var sugen på ett par skor från DinSko i detta inlägg men de passade inte alls. Synd, då de var så snygga. Men jag och mamma vandrade ner i Gallerians gångar och fick syn på min absoluta favoritskoaffär of all times - Vagabond! Har säkert 7 par skor från dom. Även fast de är lite dyrare än vanligt så vet jag att de kommer hålla i flera år. Mina gamla svarta kängor (som jag nu slängt) hade jag i 4 år innan de gick sönder inombords. Fick syn på ett par som liknade de från Din Sko och köpte dem!



Bruna skinnkängor från Vagabond, 1000 kr.



I samma inlägg så skrev jag om att jag ville köpa en lite mindre version av den bruna väskan jag har nu (för det är ganska snyggt att matcha väska och skor i samma nyans) och lade upp bilder på två stycken olika väskor. Köpte då den ena.
Brun fejkskinnsväska från H&M, 149 kr.

Så därja, nu har jag uppdaterat om det jag shoppat idag. Nu ska jag lägga mig ner i mysiga soffan här hemma och glo på lite Supernatural (köpte säsong 4 idag också, men det var onödigt att lägga upp bild på det). Dricka lite kaffe är ett måste då också. Min bästa pappa köpte i förra veckan sådan där vaniljsirap man har i kaffe för att smaksätta det, så nu slipper jag slösa pengar på Espresso House varje dag!

Daniel Gillies

2011-02-24 @ 17:20:52
Skrev ju ett tidigare inlägg om Elijah från Vampire Diaires, här kommer lite picspam med den ubersnygga killen som spelar honom. Enjoy!


Hej Klaus!

2011-02-24 @ 17:10:41

Joseph Morgan (typ helt okänd) kommer spela Klaus, den äldsta vampyren i The Vampire Diaires. Han kommer dyka upp i ett avsnitt som kommer sändas i April. SÅ LÅNGT KVAR, GAHHH! Han är snygg. Klaus ska ju se lite nordisk ut så Joseph passar superb.

Dagens Jon!

2011-02-24 @ 17:05:41

Humma yumma!

Hej lön!

2011-02-24 @ 16:59:28
Imorgon är den bästa dagen i alla månader - lönedag! Jag får denna månad lite mer än vanligt för vi hade inventeringen sista fredagen i januari. Jag jobbar ju vanligtvis varannan helg så att få jobba mer än vanligt är grymt. Speciellt när det kommer till lönen. Den här månaden får jag nog faktiskt råd med att köpa nödvändiga saker som jag längtat efter att köpa - en ny skinnjacka över 1000 lappen (för de är alltid snyggast) och skor! Åh, älskade skor. Har spanat in ett par underbara skinnskor på DinSko för 699 kr.

Snygga, eller hur?! Älskar dem. Älskar också färgen, funkar perfekt till min nya bruna väska. Hoppas de passar bra, för då följer de med mig hem imorgon. Även fast det är lönefredag och ALLA kommer vara ute så måste jag ut! Tänk om man väntar tills måndag och alla snygga skor är uppköpta? Inte OK. Sen ska jag nog ta och köpa mig en lite mindre version av den väskan jag har nu... Önskar att jag kunde visa hur min nya ser ut till de som inte sett den än, men den finns inte på H&Ms hemsida.
Så... ska kanske införskaffa mig med dessa väskor (har tröttnat på tråkiga svarta väskor):

Gillar starkt den sista, men den kanske är lite för stor att ta med sig när man ska på bio t.ex. För det är en liten väska jag vill ha... Äh, vi får se. Kanske köper båda. Ska spana in på Carlings också efter mysiga stickade tröjor, såg ett par i fönstret på Carlings vid Stureplan tidigare i veckan.
En skinnjacka ska jag nog ta och kolla på hos Sisters. Jag fick ett presentkort på 400 kr där i julas, så om man hittar en skinnjacka då för 1000 kr så är det superb.

Imorgon följer också Supernatural, säsong 4, med mig hem.

Åh, Elijah. [TVD]

2011-02-18 @ 20:25:42
Jag har en liten crush på karaktären Elijah, en original vampyr från senaste säsongen av The Vampire Diaries. Han spelas av snyggingen Daniel Gillies. Har nu sett totalt 6 episodes med karaktären (jag kollar ju via internet och väntar inte på sega tv6) och anledningen till att det här inlägget kommer nu är för att ni i Sverige får se Elijah ikväll på tv6. Snygg är han, men det framkommer inte på några bilder. Ond är han också, så det plussar på allt. Här kommer lite bilder iaf, men som sagt - han är mycket coolare i tv-serien än på bilderna. Han blir också snyggare i de senaste avsnitten.






När Lina har tråkigt så manipulerar hon.

2011-02-18 @ 20:06:20

Så Jon Kortajarena blev Edward Cullen.

Förkylningen dödar ju en sakta.

2011-02-15 @ 17:40:00
Förlåt min kära blogg och mina enstaka läsare för den dåliga uppdateringen, men jag har tyvärr varit otroligt förkyld i nästan två veckors tid och har knappt använt datorn. Har bara glott på TVn dagarna ut och in.
Men för lite uppdatering:

Jag har ju faktiskt fyllt hela 19 jord år. Det var faktiskt den 16 januari, men ändå. Tänkte berätta det.
Jag har fått en sprillans ny byrå i mitt rum, en superduper fin en från Ikea. (Bild kommer nedan.)
Jag har fått in TVn i mitt rum. ÄNTLIGEN! Nu kan jag sitta vid laptopen och glo på tv samtidigt i sängen. Skönt.


Det är nog allt jag kan uppdatera med nu. En ny bild på moi kommer nedan, har för mig att jag inte uppdaterat med min nya frisyr.


RSS 2.0