Jag som älskar rutiga skjortor...

2011-10-31 @ 15:57:57
... och påslakan med fina mönster. Vad tror ni är det bästa jag någonsin kan hitta då när jag är ute och stor handlar?

ETT RUTIGT PÅSLAKANSET! Hittade detta på IKEA för 199 kr. Inte helt farligt, och det är så mjukt och härligt och ser alldeles underbart ut.


Bokat!

2011-10-31 @ 15:39:55
Bokade nyss nämligen platser till en stand up show nästa måndag som jag och Pao skall gå på. Vi ska se Gabriel Iglesias! Aldrig hört talas om honom? Jag lägger upp lite klipp så ni får en känsla av vilken slags humor han sysslar med.


Mineralsmink? Why, thank you!

2011-10-30 @ 19:15:53
Läste klart den senaste VeckoRevyn tidningen till frukosten idag och då fick jag syn på något jag gillade. Mineralfoundation under 300 kr? ÄR DET MÖJLIGT?! Finns nog mycket, men den här foundationen hade fått högsta betyg så jag bestämde mig för att klicka hem två prover för 10 kr styck, för att kolla vilken av nyanserna som är min rätta. Sedan kostar de största burkarna 129 kr, för 9 gram då. Helt sjukt. Älskar det, så jag får se hur det blir när mina testburkar kommer hem i veckan.

Och kolla så många nyanser det finns i, härligt!



Du hittar allt detta hos Tikei!

Twilight Fan Event 2011.

2011-10-30 @ 19:03:06
Så här kommer en bildbomb med alla hyfsat bra bilder jag tog på Hovet i fredags när Robban och Ashley hälsade på oss vanliga människor i Norden.

Eventet tyckte jag väl var... mjeh. Det betyder att jag vet inte riktigt vad jag tycker. Inget med eventet skrek TWILIGHT som förra årets gjorde. Förra året var nästan alla artiser okända och så spelade dem sina egna låtar + en cover på en låt från soundtracken. Twilight känslan var där under förra eventet. Nu spelade artiserna bara sina egna låtar. Förra året var konferenciern (eller vad det nu heter) myyyyycket bättre. Kodjo Akolor, hette han det? Han var grym, han var rolig och charmig och drev med oss fans på ett roligt sätt. I år var det Knappen och Hakim som var värdar, och usch så dåliga dem var. Inget roligt med det alls. Sen skrek alla småflickor lika mycket som förra året, så det blev bara jobbigt. Jag höjde ögonbrynen så fort småflickorna brevid mig och Pao skrek till och grät tills sminket rann. Nej, alltså. Jag vet inte om jag gillade det här eventet.

Men jag fick se Robert och Ashley i egen hög person. Det var ändå härligt.















































Alla bilder tillhör mig.

Med håret inlindat i en handduk.

2011-10-28 @ 12:13:16
Just nu sitter jag här och väntar på att håret ska torka, det är nämligen inlindat i en handduk. 12.45 skall jag börja bege mig till tunnelbanan och sedan möta upp Pao klockan 13.00 på T-centralen. Vi skall ju åka till Hovet idag och vara på det där skrikiga eventet som kallas Twilight Fan Event. Insläppet börjar 16.00 men jag skall möta upp en tjej som ska få mina två vanliga biljetter som blev över, sen sätter vi oss i kön. Ska käka något innan tänkte vi också.

Jag är fortfarande sjuk men ingenting skall stoppa mig från att gå på eventet. Känslan att vara där inne med tusentals andra fans är obeskrivlig. Det är en sådan härlig stämning, förutom när småflickorna skriker. Ska värma upp lite mjölk nu och dränka det i honung, det kommer behövas. Min röst är lite rolig.

Så bloggen, vi hörs av senare ikväll när jag kommit hem!



En bild på mig och Yodie utanför Hovet förra året.

Before... and after.

2011-10-28 @ 12:06:31
Som ni vet så älskar jag att redigera bilder. Här är två stycken oredigerade och de två färdiga bilderna från min senaste söndagspromed på Djurgården med Pao.






Tips: Gå aldrig in på Webhallen när...

2011-10-27 @ 18:56:11
... ett spel som Battlefield 3 släpps. Fast idag så skulle jag ju i och för sig in på Webhallen för att BF3 släpptes för att hämta upp det åt brorsan. Fick stå i kö i cirka 10 minuter och förstod då inte alls varför det tagit sådan tid för dem innan. Det gick ju megafort. Flirtade killarna med tjejen i kassan? (Det är ju hyfsat ovanligt att tjejer jobbar på Webhallen).

Iallafall, sedan mötte jag upp Pao på stan och så gick vi runt och kollade på lite saker. Jag var ute efter ett par vanliga svarta jeans med hög midja, en grön stickad polotröja i kabelstickatmönster, ett par vanliga kängor (helst mc boots modellen) och en skinnjacka i en icke tråkig modell.

Här är det jag hittade!

En grön stickad polotröja i kabelstickatmönster för 199:- från VILA. Köpt på Podium på Drottninggatan.





Ett par MC boots från D for Dasia för 1099:- Köpta på Scorett.



En låååååångt mantel i plysch (liknar sammet) som jag budade hem på Tradera för 419:-. Skall ha den här på TWIDAY när jag skall vara utklädd till Jane och jobba på Park biografen.

Hittade även ett par svarta jeans med hög midja men dem kan jag visa imorgon då jag skall ha på mig dem på Twilight Fan Eventet. Skall även ha skorna och den gröna tröjan på mig.
Fick ju tag på 4 stycken VIP biljetter och när Kathy avböjde min förfrågan om hon skulle följa med så fick Therese, som vann mina vanliga biljetter i det här inlägget, dem istället! Helt gratis såklart, man skall inte sälja något man fick gratis.

Skinnjacka blir det att hitta i helgen när vi ska dra till Barkaby och titta runt.

We didn't know how good we had it.

2011-10-26 @ 12:24:43
Onsdag. Och jag är sjuk. Eller, tja, jag får väl skylla mig själv om jag redan har ont i halsen och bestämmer mig för att gå ut och gå på stan och sätta upp affischer. Min mamma hör knappt vad jag säger i telefonen när jag pratar med henne, och det enda som funkar är att suga på massa halstabletter, men blir jag bättre? Nej. Men jag har bestämt mig för att stanna hemma idag och inte kliva utanför dörren eftersom jag ska ut med Pao på stan imorgon och shoppa, och vill inte riskera att bli sjukare än det här.

Skall slappa med lite kaffe med honung i, sen lite varm mjölk med honung och bara chilla i min underbara soffa och spela Dragon Age: Origins.

Tänkte lägga upp en before and after bild från söndagspromenaden i söndags. Jag älskar att redigera, så.


Jag gör det igen!

2011-10-25 @ 20:16:17
Kommer ni ihåg förra året då jag hade 4 st vanliga biljetter över till Twilight Fan Eventet? I år hämtade jag upp 2 stycken vanliga biljetter som jag skulle ge till en kompis. Men fick idag reda på att jag får 4 st VIP biljetter av min kontakt på SF så nu har jag dessa biljetter bara liggandes här. Vill någon ha dem?

Och självklart säljer jag dem inte, fy vilka hemska människor som säljer sådana här biljetter som är helt gratis!

Först till kvarn är det ju, men för att få dem måste du ha en riktigt bra anledning till att du inte kunde ha hämtat upp dem, som att du inte bor i någon av städerna som angavs i biljettlistan. Sen måste du även kunna hämta upp biljetterna på självaste dagen utanför Hovet på en bestämd plats. Jag skall inte vara där klockan 07.00 på morgonen utan jag dyker upp på eftermiddagen så du behöver inte oroa dig för att komma dit supertidigt. Vi kommer ha sms kontakt.

Mejla mig en bra anledning till varför du skall ha dessa biljetter till;
[email protected]

Grattis till Therese som fick mina två biljetter!

Dagens Random

2011-10-24 @ 22:01:34

The Sims Medeltiden.

Dagens Chris

2011-10-24 @ 22:00:19

På inspelningen av The Avengers.

Samuel Hawke.

2011-10-24 @ 21:59:22
Bara för att jag alltid lyckas skapa sådana attraktiva killar i Dragon Age 2, här är min senaste. Kanske inte den bästa bilden, men äsch!
Han ser faktiskt nästan feminin ut... men dumma printscreen!


Vad har jag gjort idag?

2011-10-24 @ 17:18:16

Satte upp massa GAMEX affischer och gav ut till spelbutiker att visa upp. GAMEX är ju faktiskt redan nästa vecka, le gasp!
Till min hjälp hade jag min fina kusin Fredrik som följde efter och höll i affischerna medans jag fixade med tejpen. Har varit en ganska härlig dag, förutom det faktum att jag inte kunde sova förräns klockan 7. Och sen ringer Fredrik och påminner mig om att vakna upp klockan 11. Härligt. Har superont i halsen men det går nog över.
Imorgon skall jag ut på stan och fixa färgade linser (röda till TWIDAY) och kolla på lite annat, som nya skor och skinnjacka.

Dagens Chris

2011-10-23 @ 23:36:09

På inspelningen av Avengers med Tom Hiddleston.

Dagens Random

2011-10-23 @ 23:33:39

Bild tagen med mobilkamera.
Visst är mina föräldrars nya lampa cool?

Djurgården i mitt hjärta.

2011-10-23 @ 16:37:45
Ännu en söndagspromenad med Pao. Den här gången begav vi oss ut mot Djurgården!










































Fright Night var...

2011-10-22 @ 13:06:33
... faktiskt helt okej! Vissa stunder satt man och tänkte "WTF?!" och andra var bara pinsamma för skaparna. Men som sagt, helt okej. Man garvade ganska ofta över hur löjligt saker såg ut, men rekommenderar den till folk som gillar vampyrfilmer och roliga skräckfilmer. Har aldrig tyckt att Colin Farrell varit särskilt snygg, men i den här filmen med mörka ögon så är han ju galet attraktiv!


Brukar vanligtvis inte gilla covers...

2011-10-22 @ 12:56:45
... men den här svenska tjejen är ju grym!


Vem är han lik?

2011-10-22 @ 12:55:07
Varje gång jag sett dem där nya Bredbandsbolaget reklamerna så har det alltid stört mig att jag känner igen den där killen i motorcykel outfit, och aldrig lyckats placera honom. Förrens nu! AHA!

är lik...

ANDERS FRÅN DRAGON AGE!


GAMEX ambassadör!

2011-10-21 @ 13:12:13

Det här året skall nämligen jag vara GAMEX ambassadör och sätta upp affischer all over Stockholm för att promota just GAMEX. Förra året hade jag det bäst på mässan så det var klart att jag skulle tillbaka i år. Som belöning för att sätta upp affischer så får jag ett mässpass (Får gå alla fyra dagar) värt 250 kr samt ett presentkort på Webbhallen värt 300 kr. Härligt! Dem sökte bara ett tjugotal personer för detta och jag var snabb nog att fixa detta åt mig. På måndag sticker jag till Kista och hämtar upp affischerna!


I have died everyday waiting for you.

2011-10-19 @ 17:42:14
Christina Perris röst + en låt till Breaking Dawn - kan det bli bättre?

Utmaning: Dani's flätor!

2011-10-19 @ 14:47:41



Äääääääälskar Daenerys Targaryens flätor i Game of Thrones, måste försöka mig på det någon dag. Eftersom jag klippte lugg förra vintern så har jag fortfarande kvar lite korta längder på sidorna, och det ser inte bra ut - så oftast brukar jag ha mitt hår som Dani oftast har, lätta flätor som börjar från toppen (precis som jag har det i headern).
Inför Science fiction mässan skall jag fixa håret ordentligt. När jag färgade håret som Dani i September så hade jag fortfarande guldigt i underhåret och det accepterar jag inte längre. Den här gången skall håret vara PRECIS som Dani, och accepterar inget annat.
Jag slänger in den här bilden på Viserys och Daenerys för jag älskar Targaryens.


Slipper stressa som en galning.

2011-10-19 @ 10:57:07
Nu på morgonen satt säkert flera tusentals Twilight fans och väntade in att man kunde boka biljetter till TWIDAY. De tidigare åren har jag gjort samma sak, fast i år behövde jag ju inte det. Jag får ju gå på TWIDAY gratis i och med att jag ska jobba på Park biografen utklädd i år. Sitter just nu och tittar efter en bra lång svart mantel på alla maskeradaffärer i Stockholms hemsidor. Men hittar ingen fantastisk. Jag får lov att ut och kika i alla second hand affärer, dem har oftast ett stort utbud nu vid Halloween och allt.

Vaknade klockan 9 idag av att brorsan ville titta på några avsnitt av Modern Family innan han börjar skolan. Han börjar klockan 12.50 så vi har gott om tid på oss, men vi ska även ut och hämta pizza.

Ikväll ska jag och mina föräldrar till Frihamnen och vara publik åt David Helenius show, hans gäst är Felix Herngren. Min mamma ville ha Björn Skifs, och jag ville helst se Malin Åkerman men sådan tur hade vi inte. Skall väl bli kul ändå, han har ju sketcher och sådant i sin show. Alex ville inte följa med för han ville ha FF.

Dagens Chris

2011-10-19 @ 10:28:12


Dagens Random

2011-10-19 @ 10:27:34

Fin liten minikyrka eller vad det nu är inne i Urquhart Castle, Skottland.

Dagens Random

2011-10-18 @ 00:06:57

Eilean Donan Castle, Skottland.
Älskar det faktum att vi anlände vid det här vackra slottet sent på kvällen så det var inga andra turister där. För som ni ser, inga turister alls på bilden! Awesomeness.

Dagens Chris

2011-10-18 @ 00:04:20


Kontakter is key.

2011-10-17 @ 11:48:39
Fick nyligen reda på att jag slipper köa hela natten lång utanför Sergel det här året för biljetter till Twilight Fan Eventet. Jag har ju kontakter på SF och en av dem har fixat så att jag får biljetter. Så härligt! Även fast jag inte har så mycket för mig på dagarna när jag inte jobbar så är det ändå en skön känsla att jag slipper köa i Oktober. Stackars tjejer som måste köa för biljetter, det kommer ju bli iskallt. Jag ska på bio på torsdag så då kan jag se hur lång kön är och se hur sjuka dem blivit.

Här köade jag förra året.

Härlig, härlig musik.

2011-10-16 @ 23:24:24


HÄR HAR VI DEN!

2011-10-16 @ 23:15:42


Jobba på TWIDAY? Check!

2011-10-16 @ 13:05:12
Yup, ni läste rätt! Jag har fått förfrågan från SF Bio om jag kan jobba på TWIDAY och vara som ett par extra ögon och öron, och samtidigt vara utklädd. Det kanske blir någon grej på scenen även. Så coolt! Förmodligen tror jag att det blir att jag får jobba på Park biografen (vid Humlegården) så ni som läser detta: Boka på Park!

Självklart klär jag ut mig till Jane igen. Det står att Dakota Fanning är med i Part 1, så det funkar. Jag gillar sedan att hennes look har uppgraderats till en mer medeltidalook. I approve! Min klänning som jag köpte till New Moon premiären är ju helt galet perfekt. Den ser medeltida ut och samtidigt kunglig. Till det har jag röda linser, en lång svart mantel den här gången (är på jakt efter en perfekt lång, svart mantel gärna i sammet, och är inte för galet dyr), ett par svarta strumpbyxor och ett par kängor med kraftig klack. Har varit på jakt efter ett Volturi Crest Necklace men sådana säljs visst inte längre. Så synd, men äsch!

Här kommer lite bilder från inspelningen av Breaking Dawn så ni ser hennes uppgraderade look!




Dagens Random

2011-10-14 @ 19:41:19

En bild jag manipulerade förra året (om jag kommer ihåg rätt, den finns på min deviantart.)

Dagens Chris

2011-10-14 @ 19:40:06

Min nya wallpaper.

Fötter alltså...

2011-10-14 @ 19:39:09
... varför ska det värka så? Har jobbat idag från 11.30 till 18.30 och har så jädrans ont i benen och fötterna. Jag står i helt rätt skor, mina älskade Keds, men det var något med idag. Stod jag stilla för mycket? Meh, whatevs. Spillerill vad jag gjorde fel, jag har ju ont. Går ju inte att gå tillbaka i tiden och fixa.

Imorgon ska jag också jobba, så yay. Fick återbud av min gamla kompis Johnny på vår chill-dag, så jag kunde tacka ja när man blev tillfrågad om att jobba. Lite synd, hade sett fram emot att bara chilla.

Imorgon blir det att se Johnny English Reborn med pappa, Alex, Fredrik och farbror Janne. Skall bli kul, har längtat efter den här filmen!

Men nu ska jag sluta babbla på och bara lägga upp nya "Dagens" bilder.

LYCKLIG!

2011-10-13 @ 18:05:00

Yay! Jag ska få jobba på mässan och möta Michael Shanks! Det här är en bra dag.

Dagens Random

2011-10-13 @ 17:58:36


Dagens Chris

2011-10-13 @ 17:57:20


DET ÄR INTE SANT!

2011-10-13 @ 11:07:10

Jag sitter och gråter och hyperventilerar. Så lycklig är jag! MICHAEL SHANKS FRÅN STARGATE KOMMER TILL STOCKHOLM! DET ÄR INTE SANT! Lycklig, lycklig, lycklig. Så fort jag såg det så skickade jag iväg ett sms till Alex. Han hade inte tänkt gå den här gången, för "kändisarna" dom hade nämnt skulle komma innan hans namn dök upp, var tråkiga. Men nu kommer Alex gå. Han hade alltid sagt att om det är någons autograf han skulle ha, då skulle det vara någon från Stargate SG-1.

LYCKLIG LINA!

Omänskligt.

2011-10-13 @ 10:26:30
Att vakna upp klockan 7 är omänskligt. Men att bli väckt klockan 7 när man är ledig är hemskare. Visst, jag skulle ju följa med brorsan till tandläkaren för han skulle till min och pappas tandläkare för första gången och det är klart han inte skulle hitta själv i en av höghusen vid Hötorget.

Men jag fick iallafall tid att läsa A Clash of Kings i vänterummet. Jag blev klar med A Game of Thrones igår på lunchen. Och när Alex väl kom ut och vi började bege oss till T-centralen för att separeras där, så köpte jag scones på Espresso House. Så nu ska jag chilla i soffan med mina uppvärmda scones, smör, färskt malet kaffe med lite vanilj i och titta på någon serie. Kanske Angel, säsong 3. Eller kolla igen på Bones, första säsongen.

Det är härligt att vara ledig.


I don't belong to you.

2011-10-12 @ 21:29:44

© Carolina Andersson

 


Påslakanset!

2011-10-12 @ 21:03:24
Jag samlar på tre saker. Kors, bilder på Chris Hemsworth och påslakanset. Jag älskar att byta färger i mitt rum, och på marknaden i Rättvik så fyndade jag det här fina för 125 kr.


AVENGERS!

2011-10-12 @ 20:39:01
Åh, som jag längtat till den här trailern. Och Thor, humma-yumma. Och Tony Stark (Iron Man) är alltid så skön.

Edit: Okay, uhh... Jag ser inte videon. Alls. Gör någon det? Jävla blogg.se. Jag återkommer.

Victory for Sylvanas!

2011-10-11 @ 19:25:51
Nej vänta. Victory for Lina.

Var ju hos tandläkaren idag och där får jag reda på att jag fortfarande inte behöver betala för att gå till tandläkaren. Trodde ju som sagt, som säkert många andra tror, att det slutar vara gratis så fort man fyller 19 men nej nej. Man har också hela året på sig när man är 19. Så jag skall tillbaka till tandläkaren och fixa ett hål sista måndagen den här månaden så det är skönt. Härligt, då slipper man betala med sina fina förtjänade pengar jag fått slava för.

Ikväll blir det ju Desperate Housewives på TV men innan dess ska jag titta på Game of Thrones panelen från Comic Con tidigare i år. Har ännu inte haft tiden att sätta mig ner och glo på det, så det är vad som står på mitt schema för kvällen.

Har du inte heller sett panelen? Här får du.


Dagens Random

2011-10-11 @ 19:20:00


Dagens Chris

2011-10-11 @ 19:19:19


När man är 19 år och ska till tandläkaren.

2011-10-11 @ 11:18:50
Nu kostar det ju för mig. Whoops. Varför växte jag upp? Nej, det här ska inte bli trevligt. Sen har pappa gått och skrivit in mig på privat tandläkare. Jaja, jag får väl klara mig. Tror jag har hål i två tänder så pengarna kommer rulla den 25te.

Nu glor jag på Modern Family och väntar in my doom. Ska kanske kolla igen mig på nya Glee avsnitten, eller spela Dragon Age: Origins - Awakening. Vi får se.

Bland massa färgade löv.

2011-10-10 @ 20:48:01
Jag kan tänka mig själv placerad bland massa färgade löv med mina gröna hörlurar på och lyssna på den här låten.


IMMA MEK U FAT!

2011-10-10 @ 20:27:37
Translation: Jag ska göra dig fet!

Nä, inte du som läser detta men jag fettade nog upp släkten min när jag presenterade mina muffins.






Dagens Chris

2011-10-10 @ 20:18:43


Dagens Random

2011-10-10 @ 20:18:07


Jag har blivit en alv! Eller Daenerys Targaryen?

2011-10-10 @ 19:57:57
Nej, inte riktigt men fina Sophie från min gamla gymnasieklass gillar att redigera om bilder och har gjort om mig så jag ser ut som en alv. Fast Alex tycker jag är lik Daenerys Targaryen från Game of Thrones.

Edit: Det här blev min nya header.


Slutet på en era.

2011-10-10 @ 19:40:21
Jag och Alex gjorde det till en ceremoni. Vi ställde tillbaka den sista säsongen bland de första nio säsongerna. En komplett samling. Men vi kände oss tomma. Vad skulle vi göra nu när det inte längre fanns några Ori eller Goa'ulds att bekämpa? Inga mer uppdrag. Vi hade ju teamet som var kvar i Atlantis, men dem hade jag redan sett för inte så länge sedan. Ska vi titta på Battlestar Galactica nu? Vi vet inte. Vi vet bara att det var slutet på en era.
För ett år sedan började jag och Alex att titta på Stargate SG-1. Jag gav honom första säsongen i present, och det var då vi började. Den underbaraste scifi serien. Serien som utspelar sig på jorden men även på andra planeter och andra galaxer. Stargate SG-1 består av Jack O'Neill, Samantha Carter, Daniel Jackson och Teal'c. I de senare säsongerna får vi även möta Jonas Quinn, Cameron Mitchell och Vala Mal Doran (den sistnämnda spelas av underbara Claudia Black som gör rösterna till Morrigan i Dragon Age: Origins, samt Chloe i Uncharted 2.)
Jag kan inte riktigt förklara varför jag gillar serien så mycket. Det är väl det att det är en bra blanding av grym science fiction blandat med grymma karaktärer och rolig humor. Sen skadar det väl inte att Richard Dean Anderson har huvudrollen, och honom känner vi igen från MacGyver. Vet du inte vem MacGyver är? Oj, va ung du är.

Här kommer lite nostalgi bilder. Jag älskar Stargate SG-1 helt enkelt.

































































































R.I.P Don S. Davis
Våran underbara General George Hammond

Jag gillar att redigera.

2011-10-09 @ 22:32:15
Märks det?











Alla bilder är fotade med Canon PowerShot S90 och är redigerade i Picnik.

Nej, jag har inte dött.

2011-10-09 @ 18:12:01
Jag har varit i Dalarna under helgen för att gå på marknaden i Rättvik. Jag fyndade ett påslakanset som påminner mycket om Bellas i Twilight filmerna. Kan fota det senare. Sen köpte vi lite småcrap som man kan använda när man bakar.

Hösten har iallafall kommit upp till Dalarna så jag kunde fota lite höstfärger! Blev väl inte 100 % nöjd med bilderna, men de funkar. Alla är tagna då med samma gamla vanliga kamera, min Canon PowerShot S90.










När jag vann Edward Cullens bil.

2011-10-04 @ 20:40:04
Dagen då jag vann Edward Cullens bil. Bilder från Midnattsvisningen av New Moon. Video när jag blir intervjuad.
Är jag lik Jane? Kolla in länkarna om du är intresserad av berättelsen bakom titeln på det här inlägget.





När jag skrev om att jag skulle få köra New Moon bilen.

Det jag däremot inte fått skriva om än är när jag väl tog ut mitt värdebevis och visade upp det för tjejerna på Volvo Showroom och sen hämtade upp Edwards bil i deras garage. I filmerna är bilen mörkgrå, men jag fick en snyggare färg: VIT! Så fräsch och somrig, och vacker. Brukar inte tycka bilar är vackra, men den här vita skönheten var verkligen det. Jag och Pao såg säkert ut som rika Östermalms ungar när vi körde genom Stockholms innerstad för att sedan hämta upp våra väskor. Vi skulle nämligen visa upp Volvon uppe i Dalarna under Classic Car Week i Rättvik (det är en veteranbils vecka som hålls varje år där uppe). Vi hade vår alldeles egna bil under en hel vecka, och vi (pappa då) tankade bilen säkert 3-4 gånger under veckan. Så mycket använde vi den.









(Jag ser urfånigt lycklig ut på den sista bilden på mig och bilen). Det jag och Pao glömde fota var inne i bilen för där var det så fint och snyggt och alldelles underbart!





Tillbehör: Fullbombad.
ÄLSKAR DETTA! För min kära volvo hade allt man kunde tänka sig. Den varnade om t.ex en bil var i döda vinkeln, den varnade om man bytte fil utan att blinka, vi kunde öppna upp taket och nån kunde sticka upp sitt huvud och skrika på folk. Fast det gjorde vi aldrig. Sen hade den massa andra coola saker som jag inte kommer ihåg nu. Jag hade en underbar vecka med en underbar bil. Och den var för härlig att köra, sen såg vi ju också riktigt bortskämda ut när vi åkte genom Rättvik.
Jag älskade min volvo xc60.

Vilka kommer till Sverige?

2011-10-04 @ 19:50:12
De flesta vet detta redan men jag fick först reda på det via min egna underbara kontakt på SF högkvarter.

Ashley Greene och Robert Pattinson kommer till Sverige för att promota Breaking Dawn. Trevligt trevligt. Det kommer även att bli ett nytt Twilight Fan Event på Hovet. Roligt roligt. Kommer ihåg förra året då alla bara skrek och skrek och skrek och skrek och skrek och skrek och skrek och skrek och skrek etc, etc. Ni som var där, visst var det rooooooooligt?! Nej fyfan. Och nu kommer Robban, det kommer nog fan bli värre.
Jag gillar Ashley så kommer nog gå för henne, precis som förra året då jag gick för Kristen.
Aja, ska försöka kanske få nån special ticket eller något. Jag har ju kontakter everywhere.

From this to that.

2011-10-03 @ 12:11:41
Tänkte bara visa hur jag redigerade en bild ifrån gårdagens promenad i Haga parken.


Höstfärger.

2011-10-02 @ 18:08:50
Idag var jag och Pao ute på en promenad i Haga parken och fotade. Vi gick in i skogen och höll oss borta från de vanliga promenadstigarna. Så här är resultatet av dagens fotograferande!




































Logan Lerman bör alltid ha långt hår.

2011-10-01 @ 16:01:25
Men han är galet snygg i kort hår också. Och jag kan inte fatta att han inte fått ett inlägg i den här kategorin tidigare! Fy skäms Lina.






RSS 2.0