Och så gick Erik Hassle förbi butiken

2011-01-30 @ 00:38:47
Igår (fredag) var det ju friluftsdag med skolan och vi åkte skridskor i kungsträdgården i en och en halv timme (från klockan 10.00 - skoj!) Jag hade inte åkt skridskor på över 4 år så det var såklart lite skakigt och obekvämt när man väl tog sin plats på isen. Men mot slutet gick det bättre och de små piruetterna kom tillbaka. Förr i tiden när brodern min gick på hockey så åkte alltid jag och min mamma skridskor på Östermalms IPs underbara skridskobana varje gång de hade träning (3 gånger i veckan). Jag hade till och med tävlingar med hockeykillarna om vem som åkte snabbast och jag vann några gånger. Men igår var det inte så. Aja, tyckte att det var kul igår så jag kommer nog börja ta igen mig med skridskoåkningen. Banan finns ju kvar på Östermalm.

Men nu för att förklara titeln till detta inlägg. Jag kom till jobbet klockan 12.00 för jag skulle ändå jobba till midnattens timme med inventeringen. Så jag stod i kassan och väntade på att kunder skulle komma in och hoppsan sa så ser jag ett bekant ansikte. Jag upprepade hans namn när han passerade. Jag var i total chock. Om jag kunde rört på mig och pratat så hade jag sprungit efter honom som en galning. Men jag var som sagt i chock. Erik Hassle hade just gått förbi butiken. "Erik Hassle, Erik Hassle, Erik Hassle, Erik Hassle, Erik Hassle..." osv. Jag hyperventilerade. Underbara svenska stjärnskottet Erik Hassle hade just gått förbi butiken.(Mina bilder från hans konsert på Gröna Lund 5 Juli 2010)

Förlåt fina blogg...

2011-01-26 @ 22:00:38
... men jag har bokstavligt talat inget att blogga om för tillfället. Jag var sjuk i förrförra veckan i fyra dagar och har nu igen blivit sjuk av någon konstig anledning. Jag skyller på min bror som går runt och är sjuk på en vanlig nivå. Hoppas jag kryar på mig ordentligt så jag klarar att åka skridskor på friluftsdagen på Fredag i kungsträdgården (som tack och lov bara tar 10 minuter med buss att ta sig till, även fast jag bor gångavstånd ifrån det).

Som sysselsättning har jag iallafall nyinköpta säsong 4 av Stargate Atlantis (som jag är besatt av bokstavligt talat).Nätshoppat lite på Ellos också... här är några av sakerna jag fyndat.


En svart vanlig skjorta i bomull (har letat som en tok efter en i stockholms butiker på rean) för 50 kr.


En grå söt indianinspirerad tröja för 69 kr.En svart vanlig klänning med volanger för 99 kr.


Söta ballerina skor i leopard mönster för 99 kr. Synd bara att vintern vägrar lämna oss!

Dagens Jon i en vecka!

2011-01-21 @ 14:38:45

Dålig uppdatering - jag vet. Men Jon är alltid lika snygg.

De två senaste veckorna i bilder.

2011-01-05 @ 17:26:03
Jag jobbade ju förra veckan hela dagarna långa och kom hem urtrött, men lite bilder blev det från nyår och jul t.ex. Vi var och såg musikalen We Will Rock You då också, det var nå special pris på biljetterna på nyårsafton.
Men här kommer lite bilder från och med att mitt lov började och tills idag. Har bakat matmuffins.

WOZZAH! Garvade ihjäl mig när jag såg den här bilden bland extra materialet från en av mina Stargate Atlantis boxar. En Wraith då. Bestämde mig för att fota den från tvn, är därför den ser lite flummig ut.Fotat från bilresan upp till Leksand, Dalarna. Tog den när bilen rörde sig i 150 km/h (pappa körde såklart över hastighetsbegränsingarna).

JulaftonJulaftons morgon startade på kyrkogården i Rättvik där vi tände ljus på min gammelmormors grav.Del av Rättviks kyrka och kyrkogård.Grinden.Utsikt över siljan från vägen. Men vad har de byggt vid långbryggan?Mer utsikt över Siljan.Någon slags vulkan geiser whatever har de byggt vid långbryggan i Rättvik.Vägen upp till huset jag kommer ärva någon dag.Alla verkar ju fota snöklädda grenar nu förtiden, så jag följde fotomodet.Skräckhuset på gården och en rolig lampa.Julgranen i huset.Random.Tyckte ljuset var så fint...

JuldagenDen flummiga lampan åter igen.Skräckhuset igen också, ryser när jag ser den här bilden.Spelade Monopol med min mammas barndomskompis ungar, Linnea och Elenor. Jag vann!Linnea i tomtemasken jag använde tidigare på dagen när jag var tomte åt min kusins ungar. Jag såg betydligt läskigare ut i masken, he he he!

28 DecemberFotade pappas ögon, det syns att han varit rödhårig i ögonbrynen.

NyårsaftonHalsbandet min mamma fick på mina föräldrars 20 års dag.

IdagIdag bakade jag något från muffinsboken jag fick i julklapp. Matmuffins med valnötter och gorgonzola ost. Yummy! Blev dock lite smaklöst enligt mig, var nog för att vi inte hade tillräckligt mycket med ost för att skapa den där smaken jag var ute efter. Aja, det var första gången jag bakade dem. De ser fantastiska ut dock!

RSS 2.0