Mors dag - The Thorn Birds

2011-05-31 @ 20:38:38


I söndags var det mors dag och det var såklart man gav något till modern min. Vad fick hon? Jo, hon fick Törnfåglarna på dvd. The Thorn Birds från 1983. Min mamma satt då och tittade på den serien med sin mamma. Det kommer förmodligen jag göra med mina spawns också.
För ååååååååååh, vilken underbar serie! Jag vill visa den här serien för alla mina tjejkompisar (för killar som avskyr romantik kommer avsky detta) och bara njuuuuuuta. Jag älskar Törnfåglarna! Jag och min mamma spenderade hela söndagen med att titta på tre av fyra avsnitt. Nu har jag längtat efter att se det sista avsnittet men igår somnade dumma jag. DUMMA MIG! TÖÖÖÖÖRNFÅGLARNA.

Okej, nu ska jag förklara varför den här serien är så underbar och mysig och alldeles underbar. Det börjar med att familjen Cleary flyttar till en ranch i Australien för att jobba åt mostern och bitcen Mary Carson. I familjen finns en ung liten flicka som heter Meggie och hon är den enda tjejen förutom den kalla modern. Prästen Ralph de Bricassart tycker så synd om Meggie och tar hand om henne och håller henne sällskap när ingen vill vara med henne. När Meggie sedan växer upp och är en kvinna, så inser Ralph att han har känslor för henne - men det får han ju inte ha, han är ju präst! Han får inte vara med en kvinna. Men Meggie älskar Ralph, och eftersom kärleken är så förbjuden så får dem ju inte vara med varandra. Stackarna! Snälla, ni som läser detta, köp Törnfåglarna på DVD så jag har någon att diskutera denna serie med.


Måndag, Tisdag.

2011-05-31 @ 20:04:04
Igår måndag så fick jag läsa tre manus, alla var skräckmanus och sög. Och det sa jag till dem, ärlig ska man ju vara.

Idag tisdag så fick jag läsa tre manus till och två av dem var riktigt intressanta. Ett handlade om parasiter och det andra handlade om en kille på 80-talet som får HIV och läkarna sa att han endast hade 30 dagar kvar att leva, men de ger honom en ny medecin och säger att den kan hjälpa. Den medecinen sög så han hittar en ny och fantastisk drog som hjälper till och eftersom sjukhusen fortsätter ge ut den dåliga medecinen, så säljer han den nya och bra till folk som också har HIV. Är baserat på en verklig händelse. Matthew Mc(honaughey?) och Hilary Swank ska spela huvudrollerna.


My side of the story

2011-05-28 @ 14:52:37
Idag har jag en sådan fruktansvärd huvudvärk att det till och med gör ont när jag dricker vatten. Hur i helsike gick det till? Tänkte åka till min vän Björns förlovningsfest som är ikväll men som det är nu så orkar jag ingenting.

Just nu sitter jag då och gör det enda jag kan göra: ladda ner mer saker till The Sims 3.

Igår hittade jag en bra låt.


Hangover II

2011-05-28 @ 13:00:51
I torsdags så var jag iväg på kvällen (klockan 22.10 började filmen!) och såg Hangover II med Alex, Fredrik och... min pappa! Senast jag var på bio med pappa var när Pistvakt filmen kom ut, och det var typ hundra år sedan. Så det här var stort som attan.
Filmen då, vad tyckte jag om den? Meh. Den var väl okej, velar mellan att sätta betyg 2 av 5 eller 3 av 5. Den var väl ganska fantasilös, typ exakt samma story som i första fast nu var dem i ett exotiskt land. Men de hade gjort galna saker igen, och det var annorlunda galna saker de gjort nu. Jag garvade ihjäl mig åt saker men som jag sa innan, den var okej. Ettan är bäst.


Mysig stil.

2011-05-28 @ 12:42:26
Jag gillar att använda ordet "mysig" har jag märkt. Här nedan visar jag upp en mysig outfit från Annika Marklund. Bild hämtades från hennes lookbook.


Små söta Duracell kaniner.

2011-05-27 @ 22:38:01
John och Edward från Jedward är verkligen så himla söta.


Söta Chord.

2011-05-27 @ 21:28:20
Jag har för mycket fritid har jag märkt. Har ni sett hur full min kategori "Boys, boys, boys" är? Kolla in den, tjejer (och killar). Mycket godis.

Nu är det ursöta Chord Overstreet från Glee som får ett inlägg i kategorin.


Just nu...

2011-05-27 @ 21:21:42
... sitter jag och laddar ner mysiga hem till The Sims 3 (jag lyckas aldrig skapa snygga hus) och kollar in Lookbooken på AllSaints.

Här nedan kommer bilder som beskriver min klädstil och inspirerar mig.


Fredag.

2011-05-27 @ 20:43:51
Idag hjälpte jag Helena med att hitta bra bilder på kändisar som Robert kan ha i sin presentation på deras kick-off i Juni. Det var riktigt svårt för alla kändisar ser nästan drogpåverkade ut på galor eller så ler dem ovanligt mycket eller pratar. Det tog ett tag. Sen satt jag mest och såg på vad Helena höll på med, det fanns inte så mycket för mig att hitta på senare under dagen så jag fick sticka hem klockan 2. En ganska mysig och härlig dag, jag älskar fortfarande min praktikplats.

Onsdag, Torsdag.

2011-05-26 @ 15:44:34
Som jag skrev i inlägget innan så skulle onsdagen vara en lugn dag, och det var den. Jag fick tre skivor med Solsidan säsong 2 på att gå igenom, för att kolla så att inget var fel - typ som ljudet kommer in sent, det finns inga subtitles eller liknande saker.
Och det var onsdagen. De skulle ju ha städdag på eftermiddagen så jag fick gå hem efter jag var klar med det.

Idag torsdag så har jag suttit med Helena och fått se hur hon jobbar och specifikt se precis vad hennes jobb innebär. Det har varit en intressant och lärorik dag då man inser att dem har flera jobb inbakat i ett enda.

Måndag, Tisdag.

2011-05-24 @ 12:11:15
Igår måndag så fick jag läsa ett manus till en film som skall heta "Absolute Movie". Det handlar om historien bakom Absolut Vodka. Jättefånigt, och det kändes som att det var en besatt liten vodka älskare som skrivit ihop något och kallade det för ett manus. Nej, det diggade jag inte. Efter det så var det lunch, och efter det hjälpte jag till med att arkivera DVDer som de sen skickar ut till tv-stationerna. Sen fick jag gå vid 2 för Helena hade inget annat jag kunde sysselsätta mig med så skönt!

Idag tisdag så har jag hitills hjälpt till med att slänga massa gamla mappar på filmer de inte längre behöver. Det tog väl cirka två timmar, och man stod i ett litet klaustrofobisk rum med ingen luft - trevligt, mycket trevligt. Och nu den senaste timmen så har jag arkiverat mer DVDer. Nu är det lunch men är inte hungrig, så får se vad man får göra efter då. Imorgon blir nog en skön dag, slutar efter eller innan lunch för de ska ha städdag på eftermiddagen och eftersom jag varit så hjälpsam de senaste tre veckorna så behöver inte jag hjälpa till och städa. Skönt. Då ska jag hem, hyra en film till den sista skoluppgiften överhuvudtaget, titta på den och skriva ihop en analys på den och sen chilla - om det är bra väder så ska jag nog sätta mig på balkongen och mysa med Game of Thrones.

Mysig.

2011-05-22 @ 21:03:45

Mys-mys Chris Hemsworth.

Lördag och Söndag.

2011-05-22 @ 20:07:43
I lördags så var jag nog ganska lat. Eftersom jag jobbat tre helger i rad så jobbar jag nu inte på tre helger, vilket är skönt. Så igår satt jag och tittade på när Alex spelade L.A Noire - typ det bästa spelet hitills i år (och då räknar jag faktiskt - gasp - även med Dragon Age II. Det utspelar sig under 40-talet och animationen är fantastisk! Helt underbart spel, och det är även ett sådant spel som man som inte spelar vill titta på.
Efter det så kom kusinen Fredrik över och hängde fram tills dess att vi skulle dra in på bio. Vi såg nämligen den nya Pirates - meh, tycker jag om den filmen. Jag hade hoppats på mer, men fan va grymma sjöjungfruna var! Riktigt läskiga - precis som de ska vara, inte som Ariel.

Idag, söndag, så vaknade jag upp runt klockan 11 för att sedan möta Djävulen. Har jag inte berättat det här förut på min blogg? Iallafall, min mamma är Djävulen - Lucifer fast i en kvinno kropp. Förstår inte varför han tog sig an denna form men aja. Varför är min mamma Djävulen? Jo, för när hon frågade mig vad jag skulle göra idag så sa jag att jag ville ta tag i mina sista läxor som jag har kvar (tre stycken) och göra klart dem idag, så blev hon skitförbannad och klagade och förstod inte alls varför. Min egna mamma ville inte ens att jag skulle göra mina sista läxor. Hon är den som alltid klagar på när man gör en läxa en kväll innan det ska lämnas in, och sista inlämningsdag för dessa tre är på torsdag. Och hon klagar över att jag gör dem för tidigt nu. För hon vill ut. Hon vill bort från lägenheten och ut till min kusins mamma så de kan planera studentmottagningen. Men hon verkar inte förstå att om jag inte gör klart mina tre sista uppgifter så blir det inte ens någon student för mig. Riktigt jäkla trångsynt var hon/han idag.
Så när hon sen klagat i en timme på att jag är en dålig dotter som inte kan köra ut henne till min kusins mamma då i Sollentuna, så sticker hon själv iväg och tar pendeltåg bort dit och ÄNTLIGEN så får jag göra mina läxor. Och dem gjorde jag på tre och en halvtimme. Så skönt, men när Lucifer sen kom hem så var hon fortfarande arg. Nej, fyfan. Jag hoppas verkligen att den där "Guden" som alla galna kristna människor pratar om verkligen har satt i gång apokalypsen, för det betyder slutet för underjorden.

Sådär, nu har jag skrivit av mig.

Fredag.

2011-05-22 @ 19:53:32
I fredags på praktiken så var jag riktigt produktiv. Först så gick jag och Helena igenom vilka filmer på arkivet som de fortfarande hade rättigheter på. Efter det så gick vi då till arkivet och slängde allt material på de filmer vi då inte hade rättigheter på och efter det så registrerade jag allt material som fanns på CD-skivor in i deras databas. Efter det så skulle jag rensa upp bland alla bilder och välja ut bilder som de fortfarande kunde ha kvar, som när t.ex kanal 5 vill visa en viss film och behöver några bilder för att visa upp i en tidning eller något liknande.

Så det var det jag gjorde under hela dagen. Ajuste, jag kom också hem med hela 7 blu-ray filmer som de tänkt slänga. Inte illa!


Torsdag.

2011-05-19 @ 21:46:18
Idag kom Helena, min handledare, tillbaka från Cannes och fick då ett manus att läsa. Syrup hette det och handlar om två ungdomar som försöker slå sig igenom i Cola branschen. Var ganska rörigt men bra skådisar som Amber Heard och Shiloh Fernandez och Kellan Lutz har redan tackat ja.

Efter det så var det lunch och efter lunch så fick jag se film, Beginners hette den, med Evan McGregor och Christopher Plummer. Den var långtråkig och dyster och sorglig.

Efter det så hjälpte jag till med att rensa på arkivet.

Cosplay igen...

2011-05-18 @ 18:05:53
Nej nu börjar jag fundera på om jag ska kanske byta figur att cosplaya som på nästa GAMEX i november. För det är så att it has come to my attention that jag är mycket mer lik Jaina Proudmoore från World of Warcraft, men samtidigt älskar jag Morrigan från Dragon Age mer. Hmmza, hmmza. What to choose...Morrigan...

eller Jaina...?Onsdag.

2011-05-18 @ 17:56:57
Idag på praktiken så hade jag återigen inget manus att läsa så det fick helt enkelt lov att rensa på arkivet innan de ska flytta runt lite saker, packa i massa avtal och dvder i olika lådor och bara rensa upp helt enkelt. Var en ganska produktiv dag då jag fick mycket gjort ändå!

Proactive.

2011-05-17 @ 16:13:45

Alla tjatar om att om man har dålig hy, prova Proactive. Man läser det överallt på massvis av bloggar och alla säger att Proactive gör mirakel med sin hy. Så jag beställde hem ett paket för en och en halv vecka sedan och har använt det ända sedan dess och vad kan jag säga om produkten?
Meh. Jag vet inte vad det är med min hy på sistonde, för den blir bara värre och värre och jag kan inte stoppa det. Jag försöker på alla möjliga sätt sluta äta onyttiga saker enbart för att se om hyn blir bättre. Funkar det? Nej. Funkar då Proactive för mig? Inte direkt. Men jag ska inte ge upp, man ska ge en produkt tre veckor och om inget förändrats efter det så ska man överväga att byta. Men det känns som att jag försökt med allt. Men jag återkommer med ett resultat om en och en halv vecka. Då får vi se om jag hissar eller dissar Proactive.

Nej nu jävlar.

2011-05-17 @ 16:02:35
Jag funderar på att börja med kickboxning. Det låter ju jäkla kul, och jag har alltid varit extra stark i mina ben och jag sparkas alltid när jag slåss. Det är också ett annat sätt att gå ner lite i vikt. Men igår satte jag mig ner och bestämde mig för att göra ett litet hemmaträningsschema för jag är så lat och rör knappt på mig längre så det ska jag sluta med och i tio veckor ska jag göra ett antal övningar i olika sets varje dag och hoppas på att jag orkar mer. Jag vill ju i framtiden hålla på med något inom turism som typ guidning så det är ju bättre att jag startar nu med att få igång kroppen. Jag har även bestämt mig för att sluta dricka coca cola varenda dag (eftersom min pappa köper hem varsin läskback till mig och Alex varje månad) vilket är freakin' amazing för att vara jag eftersom coca cola är det bästa jag vet.

Iallafall, så här ser det ut, vecka för vecka.


Tisdag.

2011-05-17 @ 15:48:47
Idag vaknade jag upp och mådde riktigt dåligt med en sprängande huvudvärk och var yr konstant. Men jag tog mig in till praktiken för att inse att jag inte fått något manus från mina handledare så jag hade egentligen inget att göra. Men jag tog mig tid att hjälpa till med att arkivera saker innan jag nådde slutpunkten klockan 11 och insåg att jag inte kunde fortsätta. Jag sa till typ min tredje handledare (hon som tar hand om mig medans mina ordinarie är borta) att jag ville gå hem och hon var så snäll nog att erbjuda skjuss. Jag älskar verkligen människorna på min praktik, de är jätte snälla och omtänksamma. Man förväntar sig ju att människor som jobbar inom film är antingen jätte konstiga eller är riktiga bitchar. Men dem på kontoret visar att det är helt annorlunda. Älskar verkligen min praktikplats.

Så idag fick jag ju då inte så mycket gjort, men aja - hellre att jag går hem tidigt och vilar upp mig än att jag tar och stannar längre även fast jag mår skit och sen bli så pass sjuk att jag inte kan komma nästa dag.

Senast inköpt.

2011-05-16 @ 19:44:45
Jag har ju glömt att uppdatera med vad jag köpt den senaste tiden.

För cirka två veckor sedan så fick jag syn på den vackraste muggen någonsin på Indiska och jag köpte den direkt. För 69 spänn var det inte illa! Jag älskar den, dock kan jag inte dricka kaffe ur den för jag hinner aldrig dricka upp det innan det blir kallt. Hah, skoj hur det funkar. Men Oboy är perfekt.

För en vecka sedan så mötte jag upp min bror på stan för att vi skulle sticka in till Science fiction bokhandeln för att köpa säsong 4 av Stargate SG-1.
Och så kliver jag innanför dörrarna och vad får mina ögon syn på? A Song of Ice and Fire av George R.R Martin. De visar nu i USA en tv-serie som heter Game of Thrones som jag är kär i, sådan jäkla bra serie det är alltså. Jag älskar fantasy så det är verkligen den mest underbaraste serien någonsin. Iallafall, Game of Thrones är baserat på A Song of Ice and Fire serien så jag behövde införskaffa mig böckerna. Bokserien i ett pack kostade endast 298 kr. Jag älskar Scifibokhandeln.


Måndag.

2011-05-16 @ 19:17:53
Idag på praktiken så var mina handledare fortfarande inte tillbaka från Cannes så jag hade inte fått något manus under helgen att läsa så jag fick hjälpa en av de andra på kontoret med att ta reda på vilka filmer SF fortfarande har rättigheter på och sen ta bort de som vi inte längre har det på. Så, kort och enkelt har jag nu förklarat min måndag!

Lördag, Söndag.

2011-05-16 @ 19:15:32
I lördags jobbade jag från 11-15 som vanligt. Min sista lördag jag jobbar nu på typ 3 veckor. SKÖÖÖNT!
Efter det mötte jag upp min familj vid stadion och så glodde vi på quarnevalen, eller hur det nu stavas. Min arbetskollega (den andra extra tjejen som jobbar i butiken) Lossan var med i det, på flaket 'Angry Nerds'. Hehe, roligt var det iallafall.
När man kom hem sen så blev det lite Stargate SG-1 avsnitt med brorsan tills man somnade och sen kom föräldrarna hem och lagade middag (tacos varje lördag) och sen blev det ju såklart Eurovision Song Contest. Det var ju riktigt roligt att se poängen bara flyga fram för Sverige. Men sen så vann en rip-off låt, tråk. Jag ska nu förklara varför jag tycker att Azjerbaijan låten var en ripoff. Någonsin hört låten Someone new av Eskobar med Heather Nova? Lyssna på refrängerna.

 

I söndags så hyrde jag och brorsan två riktigt bra och roliga filmer: Four Lions och Scott Pilgrim.

Rekommenderar båda starkt, så roligt vrickade och konstiga är de!


Torsdag, Fredag.

2011-05-16 @ 18:59:11
I torsdags på praktiken så fick jag ett manus skickad av en av mina handledare från Cannes, om jag kommer ihåg rätt var det ett skräckfilmsmanus av James Wan (Saw) med namnet House of Horror. Jag tyckte att manuset var bra och historien intressant men namnet på filmen var ju lite B. Efter det hjälpte jag bara till på kontoret med diverse saker.

I fredags så var jag ledig! Hade möte i skolan som jag behövde gå på så min handledare hade redan informerat alla på kontoret att jag inte skulle komma in. Åkte då in till skolan för prövning i Svenska A (som jag inte tagit tag i även fast jag avslutade den kursen i år 1) som jag klarade, även fast det betydde att jag behövde läsa den sämsta boken någonsin - Kyssen av Ulf Lundell. Aja, skönt att ha det överstakat med.

Det var de två sista dagarna i förra veckan. Bara lite snabb info så min mentor ser att jag varit på praktiken!

Måndag, Tisdag, Onsdag.

2011-05-11 @ 21:32:45
I måndags så fick jag läsa två manus om jag kommer ihåg rätt, kanske jag hjälpte till med kontoret med diverse saker. Konstigt nog kommer jag inte ihåg.

I tisdags så fick jag också läsa två manus, en skräckfilm med regissören från första SAW filmen och sen en urdålig film med Colin Firth och Emily Blunt som skall spela huvudrollerna. Usla var båda. Lite tråkigt!

I dag onsdag så fick jag ett manus till mailen från cheferna som just nu är på filmfestivalen i Cannes. Katie Holmes och Chase Crawford skall spela huvudrollerna, det var en ganska mysig berättelse. Sen så hjälpte jag bara till på kontoret tills dess att jag blev trött och fick gå hem.

Bara lite snabb info här, finns inte så mycket att säga annars!

Fråga.

2011-05-08 @ 17:04:47
Är det dags att byta header eller skall jag vänta tills jag tagit studenten och så byter jag då till nån ny bild?

En skön dag hemma.

2011-05-08 @ 17:03:06
Idag har jag inte klivit utanför dörren, bara balkongdörren. Satt på balkongen från typ 12 till 16 och försökte bli lite brunare, men det gick inte så bra. Läste också lite ur 'Kyssen' av Ulf Lundell också, måste ha läst klart den för svenska prövningen till typ fredag och jag avskyr boken så mycket. Den är hemskt skriven och Ulf verkar ha fått Stephen King syndromet, bara babblar på om massa onödiga saker som inte ens har något med själva historien att göra. Urfånigt och blä. Av alla svenska böcker som finns ute, varför valde jag just denna? Dåligt val, Lina. Dåligt val.

Dricker min fjärde kopp kaffe nu och surfar runt lite och lyssnar på soundtracket till Something Borrowed. Finns massa mysiga akustiska låtar där så win-win. Min mamma och brorsa är på bio och ser den där nya 'Lincon Lawyer' eller vad den nu heter. Jag ville också på bio (inte den) men min mamma förbjöd mig... Jag måste sluta slösa pengar på bio.
Jag var ju faktiskt på bio tre dagar i rak i veckan. I onsdags gick jag och såg Thor för andra gången. I torsdags så var jag och brorsorna och såg Scream 4. Och sen i fredags fick jag ju se Something Borrowed (premiär 17 juni, ha ha ha ha. Nej nu är jag elak) och senare på kvällen så var jag och såg Red Riding Hood med Pao. Jag är lite av en filmnörd antar jag.

Aja, nu ska jag nog ta och kolla in nåt avsnitt av Saturday Night Live. Bästa komediserien någonsin.

The Host manuset har jag läst.

2011-05-07 @ 18:30:51
Först och främst måste jag säga detta: JAG ÄLSKAR MIN PRAKTIKPLATS!

Så, nu har jag sagt det. Varför? Jo, för jag fick läsa The Host manuset i fredags. Japp, du läste rätt: The Host manuset. Baserat på boken av Stephenie Meyer. Och som ett fan av boken så kan jag säga så här: Jag är inte besviken. De har tagit bort det som behövts, och sparat det som är bra att ha kvar. Det var ett bra manus. Inte det bästa jag läst, men bra. De har hållit sig trogna till boken och inte lagt in nya karaktärer eller helt ändrat om scenerna.

Beviset på detta finnes nedan, ett foto jag hann ta med mobilen innan jag behövde lämna tillbaka manuset.


Eftersom jag är nördig...

2011-05-03 @ 18:49:44
... så ska jag på bio alldeles själv imorgon och se Thor igen.

Brorsan och kusinen hade bestämt sig redan i förra veckan att de skulle se den där nya Fast and the Furious filmen, så jag tänkte: äh, what the hell! Jag går också på bio. Och eftersom jag ÄLSKAR Thor så var det ett klockrent val. Gillar att gå på bio själv faktiskt. Nån annan gång här i veckan så blir det väl att se Red Riding Hood med Pao.

Åh, snygg-snyggo Chris Hemsworth.


Andra dagen.

2011-05-03 @ 18:40:30
Idag på praktiken fick jag läsa två urusla manus. Den första hette "Love Bite" och var så dålig att det var pinsamt att läsa. Tänk er American Pie fast med en varulv som härjar i staden och jagar oskulder. Fånigt.
Nästa urulsa manus jag läste var till en film som hette "Nurse 3D" som handlade om en sjuksköterska som på kvällarna dödade otrogna män. Också jätte fånigt och jag kunde mer tänka mig hela filmen som ett långt avsnitt av Criminal Minds. Nej, det föll mig inte i smaken heller.
Sen klockan 13.00 så fick jag se en ny svensk film, "En enkel till Antiba" (tror jag den hette iaf). Tja, jag är inte ett sådant stort fan av svenska filmer så nej, den föll mig inte heller i smaken. Lite tråkig och typisk svensk var den.
Aja, det var den dagen iallafall!

Första dagen på praktikplatsen avklarad

2011-05-02 @ 20:43:20
Jag praktiserar på SF Filminköp och hjälper dem med att läsa manus och diverse saker på kontoret. Eftersom jag älskar att läsa manus så var detta den perfekta praktikplatsen. En kille på kontoret var t.o.m chockad över att jag lyckats få en sådan bra praktikplats. Han kanske bara smörade för hans chef som jag stod bredvid. Men aja, jag hade en rolig dag och fick läsa två manus - Something Borrowed (trailern till den filmen kommer nedan) och sen ett manus till en skräckfilm som ännu inte har ett namn. Chefen kom in och frågade mig vad för slags filmer jag gillade och då svarade jag direkt skräckisar (utan att tänka på att mitt hjärta tillhör fantasy och scifi genrena), så han fixade ett skräckmanus till mig. Båda manusen var faktiskt otroligt bra skrivna, båda på engelska (duh). Jag har innan endast läst svenska manus och de var urusla igemförelse.

Imorgon ska jag få gå på pressvisning av en svensk film, titeln vet jag tyvärr inte men det får jag reda på imorgon!


Chris Hemsworth, yum

2011-05-02 @ 20:32:55

Älskar den sista bilden, den är t.o.m min wallpaper på datorn.

Studentklänning - check!

2011-05-01 @ 18:42:08

TopShop 749 kr

Äntligen! Ser precis ut som min drömklänning. Vilken tur att man drog in till stan idag, den där klänningen finns inte kvar längre i flera butiker. Awesome. Älskar den.

RSS 2.0