Dagens Random + dagens aktiviteter

2011-09-29 @ 20:09:41

Åre 2011. Åh, va jag saknar det.

Började morgonen med att glo på ännu mer avsnitt av Awkward. Det var rätt så härligt, vaknade upp vid 8 för brorsan ville titta på Stargate SG-1 med mig innan han drog till skolan så det första jag egentligen gjorde var att glo på det - sen Awkward. Det här är awkward...
Sen drog jag till jobbet. Jobbar från 11.30 till 18.30 så det är ganska skönt. Får en trevlig sovmorgon, men kommer hem ganska sent (även fast jag bor typ en kvarts promenad ifrån Hötorget). Idag när jag slutat, med otroligt ömma fötter eftersom jag står upp hela tiden), så drog jag in till Zara för att köpa den här tröjan. Men den hade dem inte i butiken, dem kanske skulle få in den, och kanske inte. Så jag får helt enkelt lov att beställa den, kommer ta typ 4-6 arbetsdagar och så hämtar jag upp den i butiken och det kostar inget extra. Kan det bli bättre? I think not! Problemet är bara att Zara har sådana annorlunda storlekar. Ibland har jag S, ibland har jag M, ibland har jag L. För att vara säker så får jag helt enkelt lov att gissa på Medium, mellanstorleken.

Nu ska jag chilla i soffan, kanske spela lite Dragon Age: Origins (är i Deep Roads) eller kanske titta på nån film (eller kolla klart på Awkward?). Har så ont i fötterna, ska nog smörja in mitt snustorra ansikte i Idominsalva och vila.

Kommentarer
Postat av: Louise

Hej var med och tävla om dagens blogg där alla mina 200-250 läsare blir din här på

http://laakinoiise.blogg.se/2011/september/dagens-blogg-fredag-3.html#comment

Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer! :)

2011-09-30 @ 21:46:15     URL: http://laakinoiise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0